Newegg Black Friday İndirimi

Makaleler
3
Newegg üzerinden ekran kartı almayı planlıyorum. Güvenilir midir? Önceden alışveriş yapanlar düşüncelerini belirtirse memnun olurum. Bir de black friday ile birlikte fırsat yakalayabilir miyiz? GTX 1060 3-6GB ve RX580 4-8GB hedefimdeki kartlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat üç ürün aldım ve aldığım ürünlerden daha fazla para verdim. Alan başkalarıyla da konuştum ve hep böyle oluyor. Ürün gümrükte takılıyor ve oradan sonra size bir sürü masraf çıkıyor. Ayrıca ben siparişlerimi savaş vererek yaklaşık 1 ayda getirebildim. Ama çok zor kurtardım ürünü imha edeceklerdi. Newegg temsilcisi ise sadece sizinle tartışıyor, aman bulaşmayın.

Bizzat üç ürün aldım ve aldığım ürünlerden daha fazla para verdim. Alan başkalarıyla da konuştum ve hep böyle oluyor. Ürün gümrükte takılıyor ve oradan sonra size bir sürü masraf çıkıyor. Ayrıca ben siparişlerimi savaş vererek yaklaşık 1 ayda getirebildim. Ama çok zor kurtardım ürünü imha edeceklerdi. Newegg temsilcisi ise sadece sizinle tartışıyor, aman bulaşmayın.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı