Newegg.com Güvenilir Bir Alışveriş Sitesi mi?

Cevap geldi. Sorunun banka yüzünden olması garip. Bu banka sorununu çözersem yeniden önceki siparişin aynısını (indirimli halini)verebilir miyim ?

Cevap geldi. Sorunun banka yüzünden olması garip. Bu banka sorununu çözersem yeniden önceki siparişin aynısını (indirimli halini)verebilir miyim ?
Eki Görüntüle 357305
Aynı sorun benim başıma amazon da gelmişti. Black Friday de çok güzel ürünler almıştım. İndirim bittiği zaman siparişlerim iptal oldu ve bana tekrar almamı söylediler tekrar aldığımda fiyat uçmuştu. Yani indirimli fiyatlar bittiyse indirimli olarak tekrar alacağınızı sanmıyorum. Böyle sorun yaşamamak için kredi kartına ait adres ve telefon doğru girmek gerekiyor. Bankanızı arayın ve bu bilgileri öğrendikten sonra başka zaman satın alın.

Kredi kartına ait adres ile sipariş vereceğim yerin adresi aynı mı olmak zorunda. Eğer böyleyse çok saçma olur.

Kredi kartına ait adres ile sipariş vereceğim yerin adresi aynı mı olmak zorunda. Eğer böyleyse çok saçma olur.
Hayır ondan bahsetmiyorum. Billing Addres kısmı kredi kartına ait bilgileri içermek zorunda yoksa reddediliyor.

Faydalı konu olmuş teşekkürler. Newegg gümrük sorununu çözmüş sanırım? peki M.H ile iletişim İngilizce mi acaba?

Faydalı konu olmuş teşekkürler. Newegg gümrük sorununu çözmüş sanırım? peki M.H ile iletişim İngilizce mi acaba?
Gümrük problemi çözülmüş. M.H ye ulaşmak biraz zor olsa da ulaştıktan sonra problemi çözebiliyorlar. İletişim dili İngilizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…