- Makaleler
 - 7

newegg ülkemizde daha oturmamış bir site. Gümrük işleriyle çok yorar sizi. Tavsiyem başka sitelere yönelmeniz.

Konunun ilk sayfasında bir üyenin attığı görüntülere bakacak olursak gümrük sorunu çözülmüş gibi. Fakat kargo ücretleri biraz fazla bence.newegg ülkemizde daha oturmamış bir site. Gümrük işleriyle çok yorar sizi. Tavsiyem başka sitelere yönelmeniz.
İlk sayfadaki canlı sohbette gümrük vergilerini biz öderiz demiyorlar. Eğer gümrük vergisi sizden istenirse bizimle iletişime geçin deniliyor.Arkadaşlar ben dediğim gibi %90 ihtimalle 3 4 gün içerisinde sipariş vereceğim aranızdan biri olarak deneyimlerimi paylaşacağım. Ama ilk sayfada attığım ekran görüntülerini incelerseniz, canlı sohbette gümrük konusundaki endişelerimden bahsettiğimde gümrük ücretinin onlar tarafından ödeneceği söylendi.
Başından beri zaten o kargo ve gümrük ücretini alıyordu lakin yine de gümrükte ekstra masraf çıkınca ki genelde çıkıyor ve müşteri masrafı ödemezse sıkıntı çıkabiliyor.Konunun ilk sayfasında bir üyenin attığı görüntülere bakacak olursak gümrük sorunu çözülmüş gibi. Fakat kargo ücretleri biraz fazla bence.
İyi de i7 8700k'yı napıcaksınız fansız mı kullanacaksınızkafadan 1000 lira soğutucu masrafı da var onun yani 2700x her türlü daha ucuz.
Fazla masraf çıkarsa bizimle iletişime geçebilirsiniz diye belirtmişler ama sanki. Bu arada benim ingilizcem çok iyi değil zaten ya biri tam çevirisini yapsa daha iyi olur.İlk sayfadaki canlı sohbette gümrük vergilerini biz öderiz demiyorlar. Eğer gümrük vergisi sizden istenirse bizimle iletişime geçin deniliyor.
Başından beri zaten o kargo ve gümrük ücretini alıyordu lakin yine de gümrükte ekstra masraf çıkınca ki genelde çıkıyor ve müşteri masrafı ödemezse sıkıntı çıkabiliyor.
Fazla masraf çıkarsa bizimle iletişime geçebilirsiniz diye belirtmişler ama sanki. Bu arada benim ingilizcem çok iyi değil zaten ya biri tam çevirisini yapsa daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.