newegg.com'dan Alışveriş Yapmak

Şuan newegg black friday indirimlerine başladı baya uygun fiyatlar amazona göre ama gümrük mevzusu kesin değil amazon kadar güven vermiyor çünkü daha yeni açıldı TR ye

Arkadaşlar ben dediğim gibi %90 ihtimalle 3 4 gün içerisinde sipariş vereceğim aranızdan biri olarak deneyimlerimi paylaşacağım. Ama ilk sayfada attığım ekran görüntülerini incelerseniz, canlı sohbette gümrük konusundaki endişelerimden bahsettiğimde gümrük ücretinin onlar tarafından ödeneceği söylendi.

Arkadaşlar ben dediğim gibi %90 ihtimalle 3 4 gün içerisinde sipariş vereceğim aranızdan biri olarak deneyimlerimi paylaşacağım. Ama ilk sayfada attığım ekran görüntülerini incelerseniz, canlı sohbette gümrük konusundaki endişelerimden bahsettiğimde gümrük ücretinin onlar tarafından ödeneceği söylendi.
İlk sayfadaki canlı sohbette gümrük vergilerini biz öderiz demiyorlar. Eğer gümrük vergisi sizden istenirse bizimle iletişime geçin deniliyor.
Konunun ilk sayfasında bir üyenin attığı görüntülere bakacak olursak gümrük sorunu çözülmüş gibi. Fakat kargo ücretleri biraz fazla bence.
Başından beri zaten o kargo ve gümrük ücretini alıyordu lakin yine de gümrükte ekstra masraf çıkınca ki genelde çıkıyor ve müşteri masrafı ödemezse sıkıntı çıkabiliyor.

İyi de i7 8700k'yı napıcaksınız fansız mı kullanacaksınız :D kafadan 1000 lira soğutucu masrafı da var onun yani 2700x her türlü daha ucuz.

Ryzen 2700x alsam dahi cooler master ml240r soğutucusunu alacağım zaten. Yani benim için farkeden bir şey olmuyor bu durumda. 80 lira fark verip Ryzen 2700x almak yerine i7 8700k almak daha mantıklı değil mi ?

İlk sayfadaki canlı sohbette gümrük vergilerini biz öderiz demiyorlar. Eğer gümrük vergisi sizden istenirse bizimle iletişime geçin deniliyor.

Başından beri zaten o kargo ve gümrük ücretini alıyordu lakin yine de gümrükte ekstra masraf çıkınca ki genelde çıkıyor ve müşteri masrafı ödemezse sıkıntı çıkabiliyor.
Fazla masraf çıkarsa bizimle iletişime geçebilirsiniz diye belirtmişler ama sanki. Bu arada benim ingilizcem çok iyi değil zaten ya biri tam çevirisini yapsa daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı