Newegg Sipariş Macerası

Order cancellation sorunu bende de oldu. Billing adress falan ZIP code her şey doğru, son aşamada onaylarken telefon veya garanti uygulaması diye sordu. orada garanti uygulamasını seçtim. Ama onaylama gelmedi. Daha sonra onaylanmadığı için işlem bekledi. Bu işlemi kartın arkasındaki 3 haneli kodla onayladım. Bu sefer telefon ve uygulama onaylaması sormadı. Ama hesa tan para çekildi. 15 dk sonra order cancellation vertification issue diye mail geldi. Bu alışveriş için 2.deneyisim ilkini telefondan denemiştim olmadı. İkinciyi bilgisayardan halledeyim dedim gene olmadı. İlkinde paranın geri iadesi 9 gün surdu. Bilen biri yardim etsinde su alışverişimizi yapalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen Kardeşim benim refund süreci başladı.Ama bende en az 10 gün beklerim diyorum.Bir daha alısveriş yapmam Amazon dısında. Sistemleri bence sıkıntılı.

Son durum nedir paranı eksiksiz alabildin mi

Ben bir combo yedim 3442 TL ürün 3530 TL yansıdı Combo Bank Kartıma İade ise 3367 TL yattı. 163 TL Combo yedim Para iadesi aldım sorunsuz onda sorun olmadı.

Ama 163 TL eksik kur farkı mı Newegg'den mi kaynaklı tam cozemedim.

Hocam aynı durum benim de başıma geldi. 10461 TL hazır sistem almıştım. Ziraat Bankası 11691 TL çekmiş. Ben aradığımda kur farkı hafta sonu en yüksek dolar kurundan hesaplanıyor dediler. Fakat Newegg bizim elimize dolar Euro değil 10461 TL geçiyor bankanızla iletişim kurun dedi. Siz çözmüşsünüz galiba sorununuzu bana da çözmem de yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Aynı gün arkadaşım 15 bin liralık sistemi VakıfBank ile sipariş etti. Onda hiç fark çıkmadı ödeme ekranında ne gözüküyorsa o alındı.

Provizyon almasina ragmen odemeyi kabul etmedi değil mi?
Ödeme reddedildi uyarısı almama rağmen kredi kartımdan provizyon aldi 10 gündür iptal olmadi provizyon. Newegg le bunu yaşayan var mı?
Kredi kartı adresi ve fatura adresin farklı miydi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…