Sonrasında beni arayıp herhangi bir ücret talep etmezler demiPosta masrafı eklenecek 112 ya da 118 lira.2670 ya da 2676 liraya gelir.
Hayır.Vergi ve gönderim ücretini v.s alıyorlar.Yalnız gümrüğe takılmaması için adres bölümünde isminizi yazdıktan sonra Identification Number (ID) yani TC nosunu yazın.Gümrükte sıkıntı olmasın. Örnek;Mehmet Yılmaz (ID: 12345678910)Sonrasında beni arayıp herhangi bir ücret talep etmezler demi
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ben siparişi verdim az önce [emoji4]Hayır.Vergi ve gönderim ücretini v.s alıyorlar.Yalnız gümrüğe takılmaması için adres bölümünde isminizi yazdıktan sonra Identification Number (ID) yani TC nosunu yazın.Gümrükte sıkıntı olmasın. Örnek;Mehmet Yılmaz (ID: 12345678910)
Hayırlı olsun. Bir hafta içinde elinizde olur.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ben siparişi verdim az önce [emoji4]
Teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum.Hayırlı olsun. Bir hafta içinde elinizde olur.
Ben de 1070Ti düşünüyordum, şimdi RTX 2070 almaya karar verdim.Teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum.
1070Ti da gayet güçlü bir kart o RTX için 2K 144 Hz monitör lazım şahsımca çünkü o bir canavar [emoji23]Ben de 1070Ti düşünüyordum, şimdi RTX 2070 almaya karar verdim.
Kredi kartı.Hangi yöntemle ödeme yaptınız acaba? Ben ne denersem deneyeyim payment declined hatası verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.