L likeeivor Picopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 141 1 Kasım 2020 #21 MertRuil dedi: Araştırdım güvenilir fakat, RTX 3070 takmam için anakartımı ve işlemcimi önemli ölçüde değiştirmem gerektiğini fark ettim dün RTX 2070 Super Gaming X Trio aldım. Genişletmek için tıkla... Ve hangi kartı aldınız acaba linki var mı?
MertRuil dedi: Araştırdım güvenilir fakat, RTX 3070 takmam için anakartımı ve işlemcimi önemli ölçüde değiştirmem gerektiğini fark ettim dün RTX 2070 Super Gaming X Trio aldım. Genişletmek için tıkla... Ve hangi kartı aldınız acaba linki var mı?
MertRuil Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #22 likeeivor dedi: Ve hangi kartı aldınız acaba linki var mı? Genişletmek için tıkla... Yok yurtdışından almadım. Türkiye'den Vatan'dan aldım.
likeeivor dedi: Ve hangi kartı aldınız acaba linki var mı? Genişletmek için tıkla... Yok yurtdışından almadım. Türkiye'den Vatan'dan aldım.
L likeeivor Picopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 141 1 Kasım 2020 #23 MertRuil dedi: Yok yurtdışından almadım. Türkiye'den Vatan'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Anladım kaça geldi?
MertRuil dedi: Yok yurtdışından almadım. Türkiye'den Vatan'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Anladım kaça geldi?
MertRuil Femtopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #24 likeeivor dedi: Anladım kaça geldi? Genişletmek için tıkla... 7bin civarı.