Newegg üzerinden ekran kartı almak

Hiç sorun çıkmadan ürünü gelende var hocam şans işi zaten böyle bişi alcaksa site ile ilgili araştırma yapıp almalı
Ona bka
www.sikayetvar.com a nanokatolog yaz bakalım bir ne göreceksin.
[/QUO
O
www.sikayetvar.com a nanokatolog yaz bakalım bir ne göreceksin.
Ona bakarsan itopya ile ilgilide bir çok şikayet var ben aldım bı sorun görmedim itopyadan
Turktelekom ile ilgilide birsuru şikayet var ben gayet memnunum. Böyle şeyler şans işi direk kötülemeye doğru deil

@Cenk akaar
Yukarıda bahsettiğin firmalar ile diğerini (NK) bence karşılaştırmamak gerek. Çünkü oradaki şikayetler hep aynı ve haddinden fazla. İnsanlar bıkmış. Zaten ürünleri normalin çok altında bedelle satıyorlar. Burada anormallik başlıyor.

Newegg üzerinden alışveriş yaptım. Orda çıkarılan vergi haricinde herhangi bir gümrük vergisi bişey ödemedim. Zaten DHL ile sanki Amerikanın herhangi bir eyaletine geliyor gibi geliyor.
Güvenirliğe gelince en çok sahtekâr şirket barındıran web satış sitesi olarak Gürcistan merkezli joom.com dur. Onun dışında newegg kendi sitesinde barındırdığı satıcı şirketleri özenle seçiyor gibi geldi bana.

EVGA bildiğim kadarıyla uluslararası garantiye sahip.
Bizim gümrük garantiye giden gelen, veya değişimden gelen parça için bile kütür kütür vergi alıyor her halükarda tekrardan, o durum da sıkıntı.

7 günce önce neweggden sipariş verdiğim ses kartı 7 günde elime ulaştı.en son ekranda gğmrğk ve kargo yazısı ne çıkıyorsa onun haricinde bir para talebi veya bir ödemem olmadı. istanbul gümrüğe gelince verdiğiniz telefon numarasını arayıp gümrğük vekalet vermeniz isteniyor.buradaki gümrük işlemlerinden sonra ups ile geldi bana 1 günde kargonuz size ulaştırılıyor.

bende çok korktum ekstra vergi vs çıkar mı diye ama çıkmadı.ne aldığınızı yazmanız istenilen bir yer var oraya bilgisayar parçası yazın ayrıntıya girmeyin

Böyle şeyler şans kısmet işi görülebilir ama bir firmada çok fazla şikayet varsa bu "sorunla karşılaşma ihtimalin yüksek" demektir Nanokatalog, senden parayı aldıktan sonra yurtdışından bagaj vs. şeklinde ülkeye ürünü sokan bir tüccar diye biliyorum.

İyi günler aldinizmi hocam ürünü nasıl gelişti olaylar ? Bende laptop almayı dusunuyorumda
Vekalet için sizi Türkiye'de ariyorlarmi ben neweggten laptop almayı dusunuyorumda bir sıkıntı olmazsa eğer ?

İyi günler aldinizmi hocam ürünü nasıl gelişti olaylar ? Bende laptop almayı dusunuyorumda

Vekalet için sizi Türkiye'de ariyorlarmi ben neweggten laptop almayı dusunuyorumda bir sıkıntı olmazsa eğer ?

cep telefonu numaranızı ups gümrük den arıyorlar.size bir form göndericez bunu doldurup bize gönderin diyorlar.çıktı aldım imzalayıp onlara gönderidm onlar gerisini hallediyorlar.benden ekstra bir ücret talepleri, olmadı.
aşağıdakı form bana gönderdikleri form doldurup imzalayıp onlara gönderdim hocam

Dosya Ekleri

• gümrğk.PNG
    29,6 KB · Görüntüleme: 63
Hocam ben şimdi bu ürünü sipariş ettiğim zaman ürün geldiginde mi bu form bana gönderilecek ürün 1500 euronun altında bu arada bir sıkıntı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…