Death Ray Gaming (Egehan)
Centipat
Newegg ürün getirirken hasarlı getirebiliyor.
Owww.sikayetvar.com a nanokatolog yaz bakalım bir ne göreceksin.
[/QUO
Ona bakarsan itopya ile ilgilide bir çok şikayet var ben aldım bı sorun görmedim itopyadanwww.sikayetvar.com a nanokatolog yaz bakalım bir ne göreceksin.
Bizim gümrük garantiye giden gelen, veya değişimden gelen parça için bile kütür kütür vergi alıyor her halükarda tekrardan, o durum da sıkıntı.EVGA bildiğim kadarıyla uluslararası garantiye sahip.
Böyle şeyler şans kısmet işi görülebilir ama bir firmada çok fazla şikayet varsa bu "sorunla karşılaşma ihtimalin yüksek" demektirHiç sorun çıkmadan ürünü gelende var hocam şans işi zaten böyle bişi alcaksa site ile ilgili araştırma yapıp almalı
Ona bka
O
Ona bakarsan itopya ile ilgilide bir çok şikayet var ben aldım bı sorun görmedim itopyadan
Turktelekom ile ilgilide birsuru şikayet var ben gayet memnunum. Böyle şeyler şans işi direk kötülemeye doğru deil
İyi günler aldinizmi hocam ürünü nasıl gelişti olaylar ? Bende laptop almayı dusunuyorumdaBaşlıkta belirttiğim üzere Newegg üzerinden EVGA RTX 2060S ekran kartını satın almayı düşünüyorum. Kart Türkiye'de İtopya ve Vatan mağazalarında 3.800-3.900 bandında satılmakta. Newegg üzerinde ise 3100 TL'ye satılmakta.
Merak ettiğim konu, bu belirtilen fiyat anladığım kadarıyla vergiler dahilinde çıkan ücret. Ekstra ödemem gereken bir ücret bulunmuyor sanırım. Newegg üzerinden alışveriş yapan veya konu hakkında bilgi sahibi kişiler yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
ÜRÜN LİNKİ
Vekalet için sizi Türkiye'de ariyorlarmi ben neweggten laptop almayı dusunuyorumda bir sıkıntı olmazsa eğer ?7 günce önce neweggden sipariş verdiğim ses kartı 7 günde elime ulaştı.en son ekranda gğmrğk ve kargo yazısı ne çıkıyorsa onun haricinde bir para talebi veya bir ödemem olmadı. istanbul gümrüğe gelince verdiğiniz telefon numarasını arayıp gümrğük vekalet vermeniz isteniyor.buradaki gümrük işlemlerinden sonra ups ile geldi bana 1 günde kargonuz size ulaştırılıyor.
bende çok korktum ekstra vergi vs çıkar mı diye ama çıkmadı.ne aldığınızı yazmanız istenilen bir yer var oraya bilgisayar parçası yazın ayrıntıya girmeyin![]()
İyi günler aldinizmi hocam ürünü nasıl gelişti olaylar ? Bende laptop almayı dusunuyorumda
Vekalet için sizi Türkiye'de ariyorlarmi ben neweggten laptop almayı dusunuyorumda bir sıkıntı olmazsa eğer ?
Hocam ben şimdi bu ürünü sipariş ettiğim zaman ürün geldiginde mi bu form bana gönderilecek ürün 1500 euronun altında bu arada bir sıkıntı olurmucep telefonu numaranızı ups gümrük den arıyorlar.size bir form göndericez bunu doldurup bize gönderin diyorlar.çıktı aldım imzalayıp onlara gönderidm onlar gerisini hallediyorlar.benden ekstra bir ücret talepleri, olmadı.
aşağıdakı form bana gönderdikleri form doldurup imzalayıp onlara gönderdim hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.