Zotac modeli her şey dahil 2400 civarı, MSI modeli de hızlandırılmış kargoyla (2-3 günde teslimat) 2625TL yapıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? @Nazım Paşa'nın geçen yılki faciasından sonra Newegg'den korkmadım değil, bu yıl sorunu çözmüşler galiba.
@Nazım Paşa ne gibi bir sorun yaşamıştı acaba merak ettim. Ben sorun çıkacağını sanmıyorum fakat kuşkularınızı yenemezseniz Nanokatalog'ta Zotac Mini modeli 2790TL.
O videodan sonra bana da bir güven geldi. Dediğiniz konuyu da okudum. Bu kadar uygun fiyata bence alınır. Ama başkalarının fikirlerini de almanızı öneririm.
@Nazım Paşa ne gibi bir sorun yaşamıştı acaba merak ettim. Ben sorun çıkacağını sanmıyorum fakat kuşkularınızı yenemezseniz Nanokatalog'ta Zotac Mini modeli 2790TL.
Satıcısı Newegg ise düşünmeden sipariş verebilirsiniz. Türkiye'de o fiyata 1060 6 GB satıyorlar. Ayrıca site geçenlerde Türkiye'ye özel 100 TL promosyon yaptılar.
Satıcısı NewEgg ise düşünmeden sipariş verebilirsiniz. Türkiye'de o fiyata 1060 6 GB satıyorlar. Ayrıca site geçenlerde Türkiye'ye özel 100 TL promosyon yaptılar.