Newegg'den 1070Ti Almak

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 6.648
W

Wero

Ziyaretçi
Sevgili @TMS'in konusunu gördükten sonra düşünmeye başladım. Kartların fiyatı cidden çok uygun.

MSI GeForce GTX 1070 Ti DirectX 12 GTX 1070 Ti Titanium 8G Video Card - Newegg.com
ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti DirectX 12 ZT-P10710B-10P Video Card - AMP! EXTREME Edition - Newegg.com

Zotac modeli her şey dahil 2400 civarı, MSI modeli de hızlandırılmış kargoyla (2-3 günde teslimat) 2625TL yapıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? @Nazım Paşa'nın geçen yılki faciasından sonra Newegg'den korkmadım değil, bu yıl sorunu çözmüşler galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 2 hafta önce yayınlanmış.

O videodan sonra bana da bir güven geldi. Dediğiniz konuyu da okudum. Bu kadar uygun fiyata bence alınır. Ama başkalarının fikirlerini de almanızı öneririm.

@Nazım Paşa ne gibi bir sorun yaşamıştı acaba merak ettim. Ben sorun çıkacağını sanmıyorum fakat kuşkularınızı yenemezseniz Nanokatalog'ta Zotac Mini modeli 2790TL.
Mini modele o fiyatı vermektense NewEgg'den almak daha mantıklı geliyor. Özellikle NanoKatalog'un teslimat süresini göz önüne alırsak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı