Newegg'den 6750 TL'ye sistem toplama

Ürün eline ulaştıktan sonra buraya bir güncelleme notu düşebilir misiniz ?

Şimdi fiyata ekledikleri ek vergi %18'e tekabül ediyor yani KDV'ye. Gümrük vergisi fiyatın içinde değil gibi. Benim korkum ek olarak gümrük vergisi çıkması.

Ödeme kısmına geçince Duty (gümrük) ekleniyor

Bu siteden bir şanslı arkadaş 4000TL civarına RTX2060'lı bir laptop aldı ve siparişi onaylandı. Sendede sorun çıkacağını sanmıyorum ama yine de süpariş sonrası hep takipte kal.

Bu siteden bir şanslı arkadaş 4000TL civarına RTX2060'lı bir laptop aldı ve siparişi onaylandı. Sendede sorun çıkacağını sanmıyorum ama yine de süpariş sonrası hep takipte kal.

Konu 2 yıl öncesinin kardeşim. Ben yerli firmalarımızdan bir sistem toparladım yakınlarda. Bu başlığı yukarı taşıman iyi oldu. 2 yılda belimi doğrultup anca toplayabilmişim sistemi.

Konu 2 yıl öncesinin kardeşim. Ben yerli firmalarımızdan bir sistem toparladım yakınlarda. Bu başlığı yukarı taşıman iyi oldu. 2 yılda belimi doğrultup anca toplayabilmişim sistemi.
Konu hortladı ama neden almadınız hocam bu sistemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…