Ulmezimsi
Hectopat
O fiyata gümrük vergisi dahil değil diye biliyorum. Vergiyle beraber Türkiye fiyatına çok yakın olacaktır ve 1 ay kargo beklemen gerekecek. Üstüne garantiye göndermen gerektiğinde Türkiye'de yetkilisi olmadığı için birkaç ay daha beklemen gerekecek. Yani hiç girme o işlere Türkiye'den al geç.
Türkiye fiyatına çok ama çok yakın gelecek sana üzerine 15-30 iş günü bekleyeceksin.
Biraz sıcak ama kasanın hava akışı iyiyse ve undervolt yaparsan bunu kullanabilirsin. En ülke içinde bir muhatabbın var.GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060OC-6GD ITOPYA'da.www.itopya.com
Eğer 1 ay kart beklemek istiyorsan ve bozulduğunda kartının 3-4 ay garantide kalmasını istiyorsan alabilirsin hocam yurtdışından.Hocam kart sıcak çalışıyor ve bu benim istedigim en son şey ben hiçbir şey yapmadan soguk çalışmasını istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.