Newegg’den alışveriş yapmak

Ulmezimsi

Hectopat
Dostlar selam ben Newegg'den bu ekran kartını almaya karar verdim fakat orada kartın 2400TL oldugunu KDV dahil 2900TL oldugu yazıyor. Bunun dışında kargo ücreti, gümrük vergisi falan ödeyecek miyiz? Bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim teşekkürler.

O fiyata gümrük vergisi dahil değil diye biliyorum. Vergiyle beraber Türkiye fiyatına çok yakın olacaktır ve 1 ay kargo beklemen gerekecek. Üstüne garantiye göndermen gerektiğinde Türkiye'de yetkilisi olmadığı için birkaç ay daha beklemen gerekecek. Yani hiç girme o işlere Türkiye'den al geç.

Okudugum kadarıyla 5-10 arasında gelmişti bu forumda birisine.

Türkiye fiyatına çok ama çok yakın gelecek sana üzerine 15-30 iş günü bekleyeceksin.

Türkiye'de 3300TL bu KDV dahil diyor (birisi KDV'nin içinde gümrük vergisi falanda dahil demişti o yüzden almaya karar vermiştim) 3000TL.

Biraz sıcak ama kasanın hava akışı iyiyse ve undervolt yaparsan bunu kullanabilirsin. En ülke içinde bir muhatabbın var.

Hocam kart sıcak çalışıyor ve bu benim istedigim en son şey ben hiçbir şey yapmadan soguk çalışmasını istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı