reblica
Decapat

Çok güzel ancak şuanda elimde para yok önümüzdeki hafta geçicek elime parwZotac GTX1070 Ti 8GB GDDR5 Mini Edt ZT-P10710G-10P Ekran Fiyatı
Bunu kaçırmayın derim.
Çok güzel ancak şuanda elimde para yok önümüzdeki hafta geçicek elime parwZotac GTX1070 Ti 8GB GDDR5 Mini Edt ZT-P10710G-10P Ekran Fiyatı
Bunu kaçırmayın derim.
Bende 2-3 gün içinde kaegoyu seçtim 20 tl fark vardı kargoda hoşuma gitti. Ürünlerin geldimi ?Newegg'e güvenebilirsin ben de rx 590 ve r5 2600 siparişi geçtim. Aynı gün kargoya verildi ve fedex gibi sağlam bir kargo firmasıyla çalışıyorlar.
G1 serisini alacağım zaten de sistem nasıl newegg güvenilirmi fiyat nasıl sizce ??Ekran kartını farklı bir model ile değiştir. Bu seviyede blower fanlı kart aldığına alacağına pişman eder bir süre sonra keşke aradaki şu kadar farkla şunu alsaydım dersin. Alttakini tavsiye ederim.
GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB WINDFORCE OC, GV-N1070WF2OC-8GD R2 - Newegg.com
Newegg'e güvenebilirsin ben de rx 590 ve r5 2600 siparişi geçtim. Aynı gün kargoya verildi ve fedex gibi sağlam bir kargo firmasıyla çalışıyorlar.
ÇOK İYİ OLURSiparişiniz geldikten sonra uygun olursanız inceleme başlığı üzerinden deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem? Kargo, paketleme, performans gibi.
Rtx 2060'lar eklenmiş hatta 3 fanlı rog strix stokta kalmamıştı dün akşam baktığımda. 1900-2200 + vergi olarak değişiklik gösteriyor.2060 newegg de fiyatı ne olur ??
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.