Newroz Bayraminiz Kutlu Olsun!

Bu iletinize kadar kimse konuyu siyasete baglamadi. Afrin ne alaka simdi ÖSO nereden cikti?
Bu konu sadece bayram kutlamasi icin acilmistir, haddinizi bilin lütfen.

Sevgiler :)

İtina ile ırk belirtmenize gerek yoktu :) ÖSO ve Afrin olayında demek istediğim, bölgede istenmeyen birisiymiş efsanenin sahibi.

Türklerin bayramı kutlu olsun sevgiler :)

Türklerin bayramı kutlu olsun sevgiler :)

Gördünüz mü? Aslinda bu kadar basit söylemek istediginiz, yani size göre bu Türk asilli bir bayram ve bakin ben buna nasil saygi duyuyorum. Yeter ki herseyi güncel siyasete baglayip taraf olmayin.

Sevgiler :)

Wikipedia linkini buradan vereyim tam olsun.

Türkiye'de yaşıyoruz biz, Wikipedia bize haram maalesef:) Nevruz kutlaması yasak diye değil de sadece böyle kitlesel ve siyasi bir anlam yüklenmemişti o zamanlar. 90'lı yıllarda başlarda konu saf ve temizdi ama bazıları başka anlamlar getirdi bu bayrama o yüzden amacından biraz saptı.
Wikipedia' ya girmek için URL deki "wikipedia" kelimesinin w sunun önüne 0 koyun, girecektir.

Son düzenleme:
Ergenekon diye bir destanımız var bilmeyenler önce bir araştırma yapmalı. Demirci Kawa'yı (heykelini) geçen gün Afrin merkezinde yerlere serdi ÖSO :D

Demirci Kawa olayı İran efsanesidir, benimseyenler kimler tam olarak anlamış değilim.
Demirci Kawa İran efsanesi ise ÖSO neden Suriye'deki heykelini yıkıyor? Afrindekiler Selahattin Eyyübi'nin torunuyuz dese onunda mı heykelini yıkacaklar?

Güncelleme: Şimdi araştırdım, bu Arap beyinliler Zerdüşt putu diyip başka dinin kutsal heykelini yıkmışlar. Yani ordakiler buraya gelip Müslümanlık için önemli bir heykeli yıksalar biz yine haklı çıkarız, sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı