Kullananlarda böyle bir sorun görmedim.1 ay kadar önce Xiaomi Tv Stick almıştım. İnternete bağlanma sorunu yüzünden iade ettim. Benzer bir sorun bu üründe yok değil mi ?
Bu fiyatta rakipsiz.Rakiplerine göre alınır mı?
Marka uzun yıllar kullandığım ve şu an köyde kullandığım bir markadır. Bu markanın ürünleri gerçekten sağlamdır.Google Widevine L1 lisansı var yani içerikleri 4K oynatabiliyorsunuz. Bu fiyata çok iyi.
Ayrıca yanında 1 sene D-Smart Go Mega Paket hediye ediliyor. Satıcı idefix.
KASIM150 kodunu kullanmayı unutmayın.
![]()
Next Start 4K Android TV Box (D-Smart Go 1 Yıl Mega Paket Hediye) - idefix
Next Start 4K Android TV Box (D-Smart Go 1 Yıl Mega Paket Hediye) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Media Player – Tv Stick – TV Box ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
İşlemci vs artısı var. Zaten bu fiyata Mi Box alınmıyor.Alınır mı hocam? Xiaomi ‘ninkinden falan artısı nedir?
Evet idefix satıcısında tükenmiş. Akşama kadar stok yenilenmezse indirim bitti yaparım. Stok gelirse etiketlerim.kampanya bitmiş sanırım
Merhaba bunu you tube netfilix ve amazon için alıcam sadece görüntü kalitesinden dolayı almaya değer mi ? birde tam olarak hangi amaç için alınıyor ip tv mi ? daha önce bu tarz ürün kullanmadım da o yüzden soruyorumEvet idefix satıcısında tükenmiş. Akşama kadar stok yenilenmezse indirim bitti yaparım. Stok gelirse etiketlerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.