Elektronik Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Neredeyse herkese TV Stick gönderilmiş hocam.
Teşekkürler hocam bilgi için. Muhtemelen konudaki olması gereken ürün kendi stoklarında bile yok. 1 yıllık Dsmart go ile epey cazipti ama boş yere vakit kaybettirdiler. Kargomsende firması da çok yavaştı.

Dreamstar Nova sipariş edeceğim sanırım.

Evet bana da TV Stick gönderildi. İade veya değişim ile uğraşmayacağım zaten görünen o ki değişim yapacak durumda da değiller.

Nova al keyfine bak. Dreamstar firması kampanya olarak 2 sene free iptv veriyor yanında.

TV stick te iş görmez mi o kadar fark var mı? Bana da stick gelmiş babama hediye edecektim kararsız kaldım.

Sonuçta parasını ödediğiniz cihaz çok farklı. İade edin. Belki iade etmeye üşenenler olur umuduyla bile göndermiş olabilirler.
Kestikleri faturada bile "stick" yazmışlar, bilerek sattılar gibi gözüküyor. İade işlemini başlattım. Kargo firmaları da kendi şirketlerine ait. İdefix'den ilk defa bir şey almıştım, bir daha da almayacağım şahsen.

Ben artık indirim konusu açmayacağım. Ne açsam sorun oluyor. Buds3 Pro'yu 4500TL'ye aldırdım herkese. Adamlar bir ay sonra iade yaptılar. Sonra aynı fiyattan verip 1K kupon vericez dediler. Temmuz'dan Eylül'e kadar uğraştı herkes. Fakat sonunda 7K'lık kulaklığı 3,5K'ya aldılar.

Güzel indirim konuları açınca böyle olabiliyor hocam. Nazarlık olsun bu seferki.

5-10 tl indirim için konu açanlarla dolu indirim kategorisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…