Elektronik Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Hocam Mi Box S 2.nesil var bende Netflix tuşları vs var fakat hiç kullanmıyorum o tuşları 3USB girişli ve Ethernet girişli coklayici aldım interneti Ethernet ile bağladım gayet güzel Next start 4K'da ise salona kurdum kablosuz internet miboxa göre biraz kötü geldi bazen takılıyor kumanda vs. buga giriyor çözemedim pek ama benim yaptığım şeylerle alakalıdır oda normal bir kullanıcı iseniz açıp bir şeyler izlemek için gayet güzel bir ürün ben GeForce NOW vs. kurdum Telegram kurdum nedenini bilmesemde indirim kanalını takip etmek için vs ama PC'dende bakıyorum ona geceleri acıyorum sadece tvboxu.

Vallahi genelde pederle annem izliyor onlar için aldım bende zaten giriyorlar Netflix'den oradan buradan açıp izliyorlar o kadar Extreme kullanımımız olmadıgından box versiyonuna gerek duymadım şahsen.

Vallahi genelde pederle annem izliyor onlar için aldım bende zaten giriyorlar Netflix'den oradan buradan açıp izliyorlar o kadar Extreme kullanımımız olmadıgından box versiyonuna gerek duymadım şahsen.

Vallahi hocam ben Mi Box'u kendime aldiydim salona kurup GeForce NOW ile oyun oynarım diye keyfi PC'de kullandığım 24 inc TV vardi ben uyurken abim film izlerken birden ekran yarısı kadar ışık vermeye başladı ekran karari gibi bir şey yani LED'leri gitti sanırım kaldırmıştım kenara sonra aldjm onu mutfağa kurdum babam salonda haber izliyor babam geldiği zaman annem mutfağa geçiyor D-Smart GO'dan canlı TV kısmından kanalları açıp izliyor mutluyum annem kullandığı için Next'de almayı düşünüyordum indirime gurunce direk aldim mutfaktan salona taşıma derdi kalmadı açıyorum kullanıyorum salondanda.

Zaten benim annemle babam teknolojiden anlamıyor pek bir şey olunca ilk beni çağırıyorlar babam haber izliyor annemde Master chef dizi vs. açıyor ben film ve GeForce NOW için aldım öyle annem mutfakta Mi Box'u ben Next'i kullanıyorum Next'e Slim Ethernet kablosu almam lazım sadece 5Mbps download çekiyor internet olarak internet 35Mbps normalde.

Son düzenleme:
Vallahi hocam ben Mi Box'u kendime aldiydim salona kurup GeForce NOW ile oyun oynarım diye keyfi PC'de kullandığım 24 inc TV vardi ben uyurken abim film izlerken birden ekran yarısı kadar ışık vermeye başladı ekran karari gibi bir şey yani LED'leri gitti sanırım kaldırmıştım kenara sonra aldjm onu mutfağa kurdum babam salonda haber izliyor babam geldiği zaman annem mutfağa geçiyor D-Smart GO'dan canlı TV kısmından kanalları açıp izliyor mutluyum annem kullandığı için Next'de almayı düşünüyordum indirime gurunce direk aldim mutfaktan salona taşıma derdi kalmadı açıyorum kullanıyorum salondanda.

Zaten benim annemle babam teknolojiden anlamıyor pek bir şey olunca ilk beni çağırıyorlar babam haber izliyor annemde Master chef dizi vs. açıyor ben film ve GeForce NOW için aldım öyle annem mutfakta Mi Box'u ben Next'i kullanıyorum Next'e Slim Ethernet kablosu almam lazım sadece 5Mbps download çekiyor internet olarak internet 35Mbps normalde.

En iyisi olmus hocam. Bizimkilerde dizi izliyor işte ögrettim açmayı falan. Bir de aile üyeliği aldım YouTube'da bu zımbırtı içinde hesap açtım YouTube'da.

En iyisi olmus hocam. Bizimkilerde dizi izliyor işte ögrettim açmayı falan. Bir de aile üyeliği aldım YouTube'da bu zımbırtı içinde hesap açtım YouTube'da.

Mis gibi vallahi hocam annem artık haber izlemiyor babamla babam aliyor haber aciyor vermiyor kumandayı :D gidip mutfakta izliyor annem mutlu ben mutlu güzel vallahi sizin içinde iyi vallahi.

Mis gibi vallahi hocam annem artık haber izlemiyor babamla babam aliyor haber aciyor vermiyor kumandayı :D gidip mutfakta izliyor annem mutlu ben mutlu güzel vallahi sizin içinde iyi vallahi.

Bizimkiler anlaşıyor ya aynı tür filmler izliyorlar genelde. Açıyor annem müge anlının önceki bölümünü YouTube'dan sabahın 9'unda ben uyurken bir yandan kavga eden kadınlar eşliğinde çay içiyor.

Bizimkiler anlaşıyor ya aynı tür filmler izliyorlar genelde. Açıyor annem müge anlının önceki bölümünü YouTube'dan sabahın 9'unda ben uyurken bir yandan kavga eden kadınlar eşliğinde çay içiyor.

Vallahi benim annemde müge anlı gibi bir şey izliyorda bilmiyorum ama onun saatinde babam olmuyor salonda izliyor baban 19.3p gibi gelince mutfağa geciyor çayını iciyor Master chef dizi her neyse izliyorda babamla annem televizyon konusunda pek anlaşamıyor işte Mi Box'dan önce babam bir aliyor acıyor haberi bir annem aciyor falan yarıda kesiliyor hep 2side Mi Box'u alınca keşke daha önce alsaymışım dedim annem mutlu olsaydı dedim mutfakta izlerdi dedimde şimdi 1 ay önce aldım iyikide almışım diyorum daha geç olmadan almış olduk en azından.

Simdi de dreamstar Nova düşünüyorum cok guzel diyorlar bakalım.

Televizyonlarımız aynı sanırım. Xiaomi ile deneyiminizi paylaşabilir misiniz?

Xiaomi gen 2, 2bine düşmüş Amazon'da. Özellikleri de benzeyince kafam karıştı, en azından aynı TV'de denenmişini sipariş edip deneyeyim diyorum.
İlk günkü kadar hızlı değil ama sinir edecek bir durum yaşamadım henüz. Alternatiflerinden ne kadar üstün/geride hiç araştırmadığım için bilemiyorum. USB portunun arkada olmasını sevmedim sürekli sök tak yaptığım için.

Mi Box S 2.nesil ve Next start 4kya sahibim fakat dreamstar Nova almayı da düşünüyorum değer mi sizce gerekli gereksiz gibi yanıtlar gelecek büyük ihtimalle bu yüzden sadece değer mi değmezmi diye soruyorum ve gerekli gereksiz olur yanıtlarının geleceğini belirtiyorum.
Bence değer anakartı çok iyi Sei Robotics, kumandası premium, Android 12, hafızası 32 GB.

Bence değer anakartı çok iyi Sei Robotics, kumandası premium, Android 12, hafızası 32 GB.
1731602506852.png

Son düzenleme:
Kargosu gelen var mı arkadaşlar? Bana Next 4k Stick versiyonunu göndermişler. Muhtemelen herkese stick gönderdiler diye düşünüyorum. Doğru ürün ile değişim talebi başlatacağım şimdi. Umarım elimizde o ürün yok deyip iade yapmazlar. Yoksa uğraşacağım kendileriyle.

Kargonuz geldi mi acaba? Bir tek bana mı stick gönderildi? :D Eğer herkese yanlış ürün sattılarsa değişim ile uğraşmayıp direkt iade edeceğim de.

@korsanplayer @sercanba @124629

Son düzenleme:
Kargosu gelen var mı arkadaşlar? Bana Next 4k Stick versiyonunu göndermişler. Muhtemelen herkese stick gönderdiler diye düşünüyorum. Doğru ürün ile değişim talebi başlatacağım şimdi. Umarım elimizde o ürün yok deyip iade yapmazlar. Yoksa uğraşacağım kendileriyle.

Kargonuz geldi mi acaba? Bir tek bana mı stick gönderildi? :D Eğer herkese yanlış ürün sattılarsa değişim ile uğraşmayıp direkt iade edeceğim de.

@korsanplayer @sercanba @124629
Neredeyse herkese TV Stick gönderilmiş hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı