Next start 4K TV box'ta donma oluyor mu?

LentiX

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Çarşamba günü Amazon'dan Next start 4K TV box aldım ve sanırım yarın gelecek. Almadan önce çok araştırdım ve bayağı olumlu yorumlar var.
Kullanan arkadaşlara soruyorum cihazda belli bir süre sonra donma kasma oluyor mu? Sadece YouTube Netflix Exxen gibi lisanslı uygulamaları kullanacağım.

Çok teşekkürler cevap için.

Cevabı yazdığım zaman acelem vardı biraz kısa oldu kusura bakmayın. Ancak cihaz cidden tam fiyat performans ürünü. Ben oyun falan yüklemedim sadece bir tarayıcı uygulaması ve diğer film dizi plartformları bir de Spotify falan yüklü. Cihaz arayüzü gerçekten akıcı ve ısınması çok az. Alalı 1 ay olmuş ve hala bir sorun yaratmadı. Üstelik günde yaklaşık 10 saat açık cihaz hiçbir sorunu yok. Bazılar flash bellek ile IPTV falan kuruyor ama ben onu çok kurcalamadım. Güle güle kullanın.

Cevabı yazdığım zaman acelem vardı biraz kısa oldu kusura bakmayın. Ancak cihaz cidden tam fiyat performans ürünü. Ben oyun falan yüklemedim sadece bir tarayıcı uygulaması ve diğer film dizi plartformları bir de Spotify falan yüklü. Cihaz arayüzü gerçekten akıcı ve ısınması çok az. Alalı 1 ay olmuş ve hala bir sorun yaratmadı. Üstelik günde yaklaşık 10 saat açık cihaz hiçbir sorunu yok. Bazılar flash bellek ile IPTV falan kuruyor ama ben onu çok kurcalamadım. Güle güle kullanın.
Hiç önemli değil hocam. Bugün ulaştı elime direkt kurdum ve uygulamalarımı yükledim. Gerçekten bu fiyata harika bir performans. Menüler akıcı takılma kasma yok depolama alanı da mi box'lara falan göre gayet yüksek ilk günden memnun kaldım fazlasıyla. Umarım Next bu cihazı destekler ve güncelleme getirir.

Hiç önemli değil hocam. Bugün ulaştı elime direkt kurdum ve uygulamalarımı yükledim. Gerçekten bu fiyata harika bir performans. Menüler akıcı takılma kasma yok depolama alanı da Mi Box'lara falan göre gayet yüksek ilk günden memnun kaldım fazlasıyla. Umarım Next bu cihazı destekler ve güncelleme getirir.

Mi Box'larda ısınma sorunu şikayetleri fazla. Bu diğer cihazlara göre daha başarılı. Hem de yerli üretim sanırım. Dediğiniz gibi umarım cihazı desteklerler.

Mi Box'larda ısınma sorunu şikayetleri fazla. Bu diğer cihazlara göre daha başarılı. Hem de yerli üretim sanırım. Dediğiniz gibi umarım cihazı desteklerler.
Mi Box 2. Nesil var abimde herhangi bir sıkıntı yaşamadı ısınma konusunda. Next yerli firma ama tabi ürün ne kadar yerlidir bilemem :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı