Next televizyon nasıldır?

|.naVih

Megapat
Yer
Orta Dünya
Daha fazla  
Meslek
Valar
Arkadaşlar bu Televizyon nasıldır? Fiyat olarak ve özellikleri olarak bana uygun geldi hem de 65 inc olması bayağı güzel. Bulunduğum şehirde yetkilisi arkadaşım her türlü teknik destek ve kurulumunda da sorun yaşamayacağım ve ödeme konusunda biraz daha yardımcı olacak bu ayrı bir avantaj benim için. Yorumlarınız nelerdir? Artı ve eksi yönlerini söyler misiniz? Önerebileceğiniz bu seviyelerde veya biraz daha üstünde televizyon var mıdır?

Son düzenleme:
Next yerine 55 inç philips alırdım en azından daha iyi olurdu. Bu 4k yazıyor ama panel falan kötü tarayıcıları kötü bu paralar verilmez.

LG görüntü kalitesi diğer markalara göre çok iyi, bende 8 yaşında bir 55 inç var ondan yola çıkarak önerdim mesela sen büyük ihtimalle oyun oynamak için istedin LG görüntü kalitesi seni asla üzmez gerçekten iyidir mesela panel koruma çok işe yarıyor üstüne top lego vs. geldiğinde ekran panel ile olan boşluğa geçip panele zarar vermiyor benim sebeplerim bunlar.

LG görüntü kalitesi diğer markalara göre çok iyi, bende 8 yaşında bir 55 inç var ondan yola çıkarak önerdim mesela sen büyük ihtimalle oyun oynamak için istedin LG görüntü kalitesi seni asla üzmez gerçekten iyidir mesela panel koruma çok işe yarıyor üstüne top lego vs. geldiğinde ekran panel ile olan boşluğa geçip panele zarar vermiyor benim sebeplerim bunlar.
Oyun oynamak için istemedim ya 1 yıla yakın süre sonra evlenmeyi düşünüyorum şimdiden ev eşyalarını daha da pahalanmadan alayım. Pc-monitör ikisili oyun için yeterli bana.

Oyun oynamak için istemedim ya 1 yıla yakın süre sonra evlenmeyi düşünüyorum şimdiden ev eşyalarını daha da pahalanmadan alayım. PC-monitör ikisili oyun için yeterli bana.

Yine de panel koruma üzmez seni çocuk bir şey atsa normalde direkt servis böyle pek gerek olmuyor bu arada hayırlı olsun :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı