Next YE-42020GG4 vs Onvo 24ovf6000h

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.386
Kac inc olacak hocam televizyon? Belki bulabilirim iyi bir model.
Hocam tezgah için düşünüyorum. Hani annem mutfakta yemek ya da başka bir şey yaparken sıkılmasın izlesin diye. Buraya koyacağız.

42 inç sığmaz muhtelemen buraya. 32 desem zor gibi. 24 inç sığacağını düşünüyorum. Sizce?

Dosya Ekleri

• d5c76787-dc97-4755-98f0-564847a2b565.jpeg
    d5c76787-dc97-4755-98f0-564847a2b565.jpeg
    141,6 KB · Görüntüleme: 26
Yuksek ihtimal yeter hocam Onvo model.

O modeli mi alayım? Yani bulanık çirkin durur deniyor. Annem için o kadar sorun edeceğini düşünmüyorum. Şey gibi düşünebilirsiniz telefonu alo kullanmak için kullanıldığını. Örneğin A14 kullanıyor telefon donuyor kasıyor ama annem için sorun etmiyor. Çünkü WhatsApp'ta sesli-görüntülü konuşuyor bir de normal arama gerçekleştiriyor fotoğraf-video çekiyor çok nadir o kadar yani. Anlamışsınızdır demek istediğimi.

O modeli mi alayım? Yani bulanık çirkin durur deniyor. Annem için o kadar sorun edeceğini düşünmüyorum. Şey gibi düşünebilirsiniz telefonu alo kullanmak için kullanıldığını. Örneğin A14 kullanıyor telefon donuyor kasıyor ama annem için sorun etmiyor. Çünkü WhatsApp'ta sesli-görüntülü konuşuyor bir de normal arama gerçekleştiriyor fotoğraf-video çekiyor çok nadir o kadar yani. Anlamışsınızdır demek istediğimi.
Ekran kucuk oldugu icin sorun olmaz yuksek ihtimal hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00