Next YE-58GFSG8-QLED 58" alınır mı?

Uyarı bitti nihayet yazabilirim.

Bu marka OEM üretici. Yani ürünü alıyor üzerine logo basıyor. Önemli olan ürünün nasıl olduğu, kimin ürettiği. Bu televizyonu KTC üretiyor. İyi bir marka.
Televizyonda güzel TCL CHOT Quantum Dot aydınlatmalı VA kullanıyor. Geçmişte Next ve Dreamstar kalitesiz markalara ürün ürettirdiği için kötü bir imaja sahip ama şu anda kaliteli markalara ürün ürettiriyorlar.

Bende almayı düşünüyorum da uzun kullanımda üzer mi üzmez mi emin değilim.
12 COF uzun ömürlü bir panele sahip. 1 ay içinde sorun çıkarsa satıcı Amazon'un kendisi olduğu için kolayca iade edebilirsiniz. Zaten panel arızalarının çoğu ilk 1 ay içinde oluyor.

Son düzenleme:
Hocam kurulumu kendim yaparsam servis dışı mı kalıyor bununla ilgili bilginiz var mı?

Hocam Next 65 inç olanı TCL 55P755 ile aynı fiyata denk geliyor sence hangisi.

Yorumlarını paylaşanlara teşekkürler, DH incelemesini izledikten sonra vazgeçtim almaktan 200 nit parlaklık ölçmüşler iddia edilen 300'ün aksine. Alanlara hayırlı olsun.

Yorumlarını paylaşanlara teşekkürler, DH incelemesini izledikten sonra vazgeçtim almaktan 200 nit parlaklık ölçmüşler iddia edilen 300'ün aksine. Alanlara hayırlı olsun.
Alternatif ne düşünüyorsunuz hocam? Ben de videoyu izledim ancak çok anlamıyorum teknik detaylardan.

Alternatif ne düşünüyorsunuz hocam? Ben de videoyu izledim ancak çok anlamıyorum teknik detaylardan.
Acil bir ihtiyacımız yok aslında, şu an yakınımın kullandığı TV satılan bu ürün seviyesinde 4 senelik bir TV ama smart özellikleri berbat bu ürüne göre. Ancak parlaklığı çok daha iyi bu üründen.

Fiyatı cezbedici olduğu için ilgilendim bu ürünle, pek alternatif araştırmadım ne yazıkki. Siz karanlıkta veya loş ortamda kullanırım derseniz yine de alınabilir bir ürün olabilir, bu boyutta ve fiyatta şu an başka rakibi yok gibi görünüyor.

Ben satın aldım hocam, teslimatını bekliyorum. Ürün hakkında çok az yorum olduğu için sadece birkaç farklı forumda birkaç kişi bulabildim gerçekten satın alıp deneyimleyen. Ancak bu kişilerin yorumlarında görüntü kalitesi ve parlaklık hakkında değil de gelecekte başlarına sorun gelme ihtimali hakkında kötü yorum okudum. Yani insanlar fazla güvenerek almamış.
Donanımhaber inceleme videosunu izleyene kadar kafamda parlaklikla ilgili bir soru işareti yoktu ve ölçülenden daha az değer çıkma durumunun diğer televizyonlarda da olduğunu düşünüyorum daha doğrusu bu televizyona özel değildir diye düşündüm. Ben normal bir yerde kullanacağım, parlaklık konusundan şikayetçi olacak mıyım merak ediyorum.
Onun dışında benim de çok acil bir ihtiyacım yoktu ancak yüksek indirim oranı, büyük ekran, güncel yazılım sebepleri ile satın aldım. Ayrıca Next ürünleri televizyon etrafındaki cihazlarda çok şık kullanimasi ve benim de memnun olmamın da etkisi oldu. Panel arızalari kendini erkenden belli ediyormuş diye okudum, Amazon'dan almak bu konuda bir avantaj ilk 1 ay içinde iade ediliyormuş.
Tabii ki teknoloji şans işi, umarım sıkıntısız kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…