Next YE-58GFSG8-QLED 58" alınır mı?

Arkadaşlar selamlar, satın alıp ayaklı kullanan varsa 2 ayak aralığı ölçüsü söyleyebilecek var mı? Mevcut uzun kullanımda da yorumlarınızı bekliyorum.

TV bugün geldi ve kurulumu yine bugün sağlandı. Karanlık ortamlarda ghosting hissedilir derecede mevcut. Renk konusunda fiyatına göre iyi. Sabitleme aparatı ile toplam 850 TL'ye montaj yapıldı. Şu an Youtube üzerinde bir sorun yaşıyorum. YouTube uygulamasına girmek istediğimde "Şu anda bağlantı sağlanamıyor" uyarısı veriyor ve açılmıyor. Saat ayarlarını yaptım ve cache temizledim. Yine de bir çözüm bulamadım.

TV bugün geldi ve kurulumu yine bugün sağlandı. Karanlık ortamlarda ghosting hissedilir derecede mevcut.
Ufo ghosting testi yapıp bize videosunu atabilir misiniz? Nasıl çekileceğini biliyorsunuzdur. Televizyondan Youtube'a giremiyorum diyen çok kişi vardı sosyal medya yavaşlatmasından dolayı.

TV bugün geldi ve kurulumu yine bugün sağlandı. Karanlık ortamlarda ghosting hissedilir derecede mevcut. Renk konusunda fiyatına göre iyi. Sabitleme aparatı ile toplam 850 TL'ye montaj yapıldı. Şu an YouTube üzerinde bir sorun yaşıyorum. YouTube uygulamasına girmek istediğimde "Şu anda bağlantı sağlanamıyor" uyarısı veriyor ve açılmıyor. Saat ayarlarını yaptım ve cache temizledim. Yine de bir çözüm bulamadım.

Bugün ki bant daraltmasından dolayı YouTube uygulaması VPN olmadan açılmıyor, sorun hala devam etmekte hocam. Eğer ayaklarıyla kullanıyorsanız 2 ayak arası mesafeyi ölçme şansınız var mı acaba? Genişliği dışında hiçbir yerde bu bilgi yer almamakta

Bugün ki bant daraltmasından dolayı YouTube uygulaması VPN olmadan açılmıyor, sorun hala devam etmekte hocam. Eğer ayaklarıyla kullanıyorsanız 2 ayak arası mesafeyi ölçme şansınız var mı acaba? Genişliği dışında hiçbir yerde bu bilgi yer almamakta
Maalesef duvara sabit.

20250908_231959.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı