Next YE-65GFSG8-QLED 65" alınır mı?

21.500TL'ye geliyor. Bu fiyata alternatif var mı? Alıp geçeyim mi fiyatının düşmesini bekliyeyim?
KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor. Alınır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4K Next led tv var, memnunuz. Bu da giriş seviyesi bir qled diye biliyorum. Alınabilir. Muhtelemen Android için 2 GB ram 8 GB bellek kullanmışlardır. İlerki zamanlarda yetersiz kalabilir.

KTC üretimi ve TCL CHOT panel kullanıyor. Alınır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam fiyat hakkında bir fikriniz var mı? Yorumlara bakıyorum 5-6 gün önce 20 bin TL'ye aldıklarını yazmışlar. Sizce fiyat düşmesini beklemeli miyim?

4K Next LED TV var, memnunuz. Bu da giriş seviyesi bir QLED diye biliyorum. Alınabilir. Muhtelemen Android için 2 GB RAM 8 GB bellek kullanmışlardır. İleriki zamanlarda yetersiz kalabilir.

Netflix açsın yeter hocam.

Hocam fiyat hakkında bir fikriniz var mı? Yorumlara bakıyorum 5-6 gün önce 20 bin TL'ye aldıklarını yazmışlar. Sizce fiyat düşmesini beklemeli miyim?
Hocam o fiyat Amazon Prime Day özeldi.

4K Next led tv var, memnunuz. Bu da giriş seviyesi bir qled diye biliyorum. Alınabilir. Muhtelemen Android için 2 GB ram 8 GB bellek kullanmışlardır. İlerki zamanlarda yetersiz kalabilir.
Next YE-55GFSG7-4K mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı