Çözüldü Next YE-7601-A anten bilgisayarda çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5500
RX 6600
Meslek
filmmaker, youtube creator menager, music producer
Vatan Bilgisayar'da bu ürünü gördüm çalışanlara sorduğumda bilgisayarda çalışmaz dedi. Var mı bu ürünü bilgisayarda kullanan?
1722197708714.png

1722197719466.png

Çözüm
Vatan Bilgisayar'da bu ürünü gördüm çalışanlara sorduğumda bilgisayarda çalışmaz dedi. Var mı bu ürünü bilgisayarda kullanan?
Eki Görüntüle 2267014
Eki Görüntüle 2267015
Çalışır elbette. Size bilgisiz eleman denk gelmiş. Kutusunda XP, Vista ve W7 yazıyor, destekler. Sadece sürücü kurulumunda uyumluluk modunda açarsınız, başka sıkıntı olmaz. Ki zaten geneli tak çalıştır oluyor.
Eki Görüntüle 2267014
Eki Görüntüle 2267015
Çalışır elbette. Size bilgisiz eleman denk gelmiş. Kutusunda XP, Vista ve W7 yazıyor, destekler. Sadece sürücü kurulumunda uyumluluk modunda açarsınız, başka sıkıntı olmaz. Ki zaten geneli tak çalıştır oluyor.

Çözüm
Teşekkürler 170TL bu ürün yarın almayı planlıyorum. Bu rakama bundan iyisi var mıdır? Sizce bunu mu almalıyım yoksa benzer rakamalara internetten daha iyisi bulunabilir mi?

Mt 7601 ve YE 7601-a , aynı anten zaten adı değişik sadece, win10 uyumlu biliyorum, win7 ve daha eski sürüm için next driver Google aratırsanız çıkar kurulum yaptığınızda çalışır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı