Yeen Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 Bazı sitelere erişim için NextDNS'in işe yaradığını duydum, DNS nedir, bilgilerimi çalabilir mi ve NextDNS güvenli mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Bazı sitelere erişim için NextDNS'in işe yaradığını duydum, DNS nedir, bilgilerimi çalabilir mi ve NextDNS güvenli mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
tuharkan Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 131 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 NextDNS güvenilir hocam.
Yeen Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 tuharkan dedi: NextDNS güvenilir hocam. Genişletmek için tıkla... İşleyişi nasıl biliyor musun? ben malum uygulamayı kullanmak için kurmak istiyorum ama hiç fikrim yok konuyla alakalı
tuharkan dedi: NextDNS güvenilir hocam. Genişletmek için tıkla... İşleyişi nasıl biliyor musun? ben malum uygulamayı kullanmak için kurmak istiyorum ama hiç fikrim yok konuyla alakalı
tuharkan Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 131 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #4 Yeen dedi: İşleyişi nasıl biliyor musun? ben malum uygulamayı kullanmak için kurmak istiyorum ama hiç fikrim yok konuyla alakalı Genişletmek için tıkla... Hocam çok basit bir anlatımla: Alan adladırını IP adreslerine çeviriyor. Daha detaylı bilgiyi internette bulabilirsin.
Yeen dedi: İşleyişi nasıl biliyor musun? ben malum uygulamayı kullanmak için kurmak istiyorum ama hiç fikrim yok konuyla alakalı Genişletmek için tıkla... Hocam çok basit bir anlatımla: Alan adladırını IP adreslerine çeviriyor. Daha detaylı bilgiyi internette bulabilirsin.
Yeen Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 tuharkan dedi: Hocam çok basit bir anlatımla: Alan adladırını IP adreslerine çeviriyor. Daha detaylı bilgiyi internette bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... anladığım kadarıyla uygulamayı indirince herşeyi kendi set ediyor, siz kullanıyor musunuz?
tuharkan dedi: Hocam çok basit bir anlatımla: Alan adladırını IP adreslerine çeviriyor. Daha detaylı bilgiyi internette bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... anladığım kadarıyla uygulamayı indirince herşeyi kendi set ediyor, siz kullanıyor musunuz?
tuharkan Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 131 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #6 Yeen dedi: anladığım kadarıyla uygulamayı indirince herşeyi kendi set ediyor, siz kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, kendi hallediyor. Ben WARP kullanıyorum.
Yeen dedi: anladığım kadarıyla uygulamayı indirince herşeyi kendi set ediyor, siz kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, kendi hallediyor. Ben WARP kullanıyorum.
Yeen Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #7 tuharkan dedi: Evet, kendi hallediyor. Ben WARP kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hangisi daha kolay sizce dediğim gibi çok anlamıyorum karmaşık işlere girip bişeyleri bozmak istemiyorum hahhaha
tuharkan dedi: Evet, kendi hallediyor. Ben WARP kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hangisi daha kolay sizce dediğim gibi çok anlamıyorum karmaşık işlere girip bişeyleri bozmak istemiyorum hahhaha
tuharkan Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 131 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #8 Yeen dedi: hangisi daha kolay sizce dediğim gibi çok anlamıyorum karmaşık işlere girip bişeyleri bozmak istemiyorum hahhaha Genişletmek için tıkla... Telefon için mi soruyorsunuz bilgisayar için mi?
Yeen dedi: hangisi daha kolay sizce dediğim gibi çok anlamıyorum karmaşık işlere girip bişeyleri bozmak istemiyorum hahhaha Genişletmek için tıkla... Telefon için mi soruyorsunuz bilgisayar için mi?
Yeen Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #9 tuharkan dedi: Telefon için mi soruyorsunuz bilgisayar için mi? Genişletmek için tıkla... bilgisayar
tuharkan Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 131 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #10 Yeen dedi: bilgisayar Genişletmek için tıkla... Direkt WARP'ı indirip kurun hocam. En son ücretsiz diye biliyordum.
Yeen dedi: bilgisayar Genişletmek için tıkla... Direkt WARP'ı indirip kurun hocam. En son ücretsiz diye biliyordum.