İşleyişi nasıl biliyor musun? ben malum uygulamayı kullanmak için kurmak istiyorum ama hiç fikrim yok konuyla alakalıNextDNS güvenilir hocam.
Hocam çok basit bir anlatımla:İşleyişi nasıl biliyor musun? ben malum uygulamayı kullanmak için kurmak istiyorum ama hiç fikrim yok konuyla alakalı![]()
anladığım kadarıyla uygulamayı indirince herşeyi kendi set ediyor, siz kullanıyor musunuz?Hocam çok basit bir anlatımla:
Alan adladırını IP adreslerine çeviriyor. Daha detaylı bilgiyi internette bulabilirsin.
Evet, kendi hallediyor. Ben WARP kullanıyorum.anladığım kadarıyla uygulamayı indirince herşeyi kendi set ediyor, siz kullanıyor musunuz?
hangisi daha kolay sizce dediğim gibi çok anlamıyorum karmaşık işlere girip bişeyleri bozmak istemiyorum hahhahaEvet, kendi hallediyor. Ben WARP kullanıyorum.
Telefon için mi soruyorsunuz bilgisayar için mi?hangisi daha kolay sizce dediğim gibi çok anlamıyorum karmaşık işlere girip bişeyleri bozmak istemiyorum hahhaha
bilgisayarTelefon için mi soruyorsunuz bilgisayar için mi?
Direkt WARP'ı indirip kurun hocam. En son ücretsiz diye biliyordum.bilgisayar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.