Rehber NextDNS kullanımı

teşekkür ederim faydalı oldu firefoxta HTTPS üzerinden DNS’i etkinleştir yaptım. ama bunu modem de nasıl yapacağım, evde interneti kullanan herkes için yapmak istiyorum. modem asus dsl-ac750
Modemin şifreli DNS protokollerini destekliyor mu bilmiyorum ama en kötü düz DNS olarak kullanırsın. Modeminin arayüzünü bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim, internette araştırırsan genel olarak nasıl yapacağını bulabilirsin.

Adguard dns ücretsiz sorgulama sayısını 10 milyona yükseltmiş

Sanırım 10 milyon istek kapasitesi beta sürümden beri aktif olan veya Adguard VPN'e sahip olanlar için.

Kolay gelsin. 1Host ve Energized, Technopat Sosyal da dahil bir sürü düz siteyi engelliyor. O ikisini kurmak yerine düz kendi filtresi ve yanına adguard filtrelerini ekleyerek biraz daha adblocker gibi davranan bi dns yapılandırsam iş görür mü?

Merhaba, belirttiğiniz listelerin agresif engelleme yaptıkları doğru fakat bu listelerin düşük, orta ve gelişmiş seçenekleri mevcut. Komşumun NextDNS hizmetinde kullandığım listeleri kullanabilirsiniz yanlış pozitif oranı çok düşük. Energized ve 1Hosts listelerinin düşük, orta veya gelişmiş sürümlerini kullanabilirsiniz.
Listeler;
NextDNS Reklam ve İzleyici Engelleme Listesi
oisd
AdGuard DNS filter
1Hosts (mini)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…