Rehber NextDNS kullanımı

Teşekkür ederim.

Merhaba, önce NextDNS sonra Adguard DNS kullandım. İkisi de Android için Twitter uygulamasında resimleri engelliyor. Bu engeli nasıl kaldırabilirim. İkisinde de Adguard engelleme listesi seçili.

Dinamik DNS (DDNS) kurmakta takılanlar aşağıdaki adımları izleyebilir:

1. Router ayarlarınızdan DDNS'i bulun. Hangi servis sağlayıcınınkini destekliyorsa öncelikle oradan kaydolup DDNS domaininizi oluşturun.

Bu benim için No-IP servisiydi. No-IP'de hesap oluşturuyorsunuz, bu hesabın e-posta ve şifresini router ayarlarında ilgili kısma yazıyorsunuz. Oluşturduğunuz domaini de ilgili kısma giriyorsunuz. Durum kısmında başarılı görünüyorsa işlem tamamlanmıştır.

2. Daha sonra bu domaini NextDNS'e tanıtıyorsunuz.

Not: Routerın DNS ayarlarını NextDNS'in size verdiği IP adresleriyle değiştirmeyi unutmayın. Bu, resim 2'deki "DNS Sunucuları" kısmında yazar.

Bu resim engelleme işini WiFi bağlantıda yapmıyor. Sadece 4.5G Vodafone bağlantıda yapıyor. Hatta bu şekilde siteler bile açılmıyor.

Bu resim engelleme işini WiFi bağlantıda yapmıyor. Sadece 4.5G Vodafone bağlantıda yapıyor. Hatta bu şekilde siteler bile açılmıyor.
NextDNS, eğer android ayarlarında bulunan gizli dns özelliği ile kullanıyorsanız Vodafone üzerinde engelli durumda. Bu yüzden yaklaşık 1 sene önce Turkcell'e geçiş yaptım. Vodafone için şifreli DNS istemcilerini (örnek: NextDNS uygulaması) kullanabilirsiniz.

Bilgi için çok teşekkür ederim. Neredeyse 1 yıldır ara ara Gizli DNS özelliğini aktif edip deneme yapıyordum ve olmuyordu. Demek bütün mesele buymuş. Hemen NextDNS'i indirip ayarları yapacağım. Esen kalın.

Keenetic kendini sürekli geliştiriyor gerçekten, NextDNS tam otomatik entegrasyon getirildi, haberiniz yoksa diye söylemek istedim

Eki Görüntüle 1545952
Bilgilendirme için teşekkürler, yaklaşık 2-3 ay önceki güncelleme ile geldi. Cihazları kayıt edip kendi NextDNS profillerimizi seçebiliyoruz. DNS yapılandırmasındaki ISP'nin DNS adreslerinide kapatınca hiçbir şekilde DNS sızıntısı olmuyor.

Merhaba yeni nextdns kullanmaya başladım. Fakat Trendyolda sorun yaşıyorum Trendyolda hergun gel kazan kısmına giriş yapamıyorum ve cüzdan bakiyesi kısmını göremiyorum. Link yönlendirmelerinde de sorun vardı onu trendyol.com ve ty.gl beyaz listeye ekleyerek çözdüm fakat bazı bölümleri kullanamıyorum

Ticari sitelerde kullanmak problem yaratabiliyor. Bende de ulaşmam gereken çeşitli bağlantılar engelleniyordu, özellikle referanslı ürün bağlantıları. Eklenti kadar efektif bir çalışma şekli olmadığından DNS üzerinden izleyicileri engellemek bence abes ve kararsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…