Rehber NextDNS kullanımı

Günlükten bakarak trendyoldan gelen bütün sayfaları beyaz listeye ekledim ve sorun çözüldü

Merhaba, PUBG ile alakalı yaşadığınız sıkıntıya hangi engelleyici sebep olmuş acaba hocam?

Bu arada rehber için çok teşekkürler, elinize sağlık. @sauranex

Merhaba, PUBG ile alakalı yaşadığınız sıkıntıya hangi engelleyici sebep olmuş acaba hocam?

Bir çok engelleyiciyi açmıştım. Ancak energized ultimate neden olmuş olabilir diye hatırlıyorum. Eski ayarlara dönmek için hepsini kapatıp daha temel engelleyiciyi listesini açmıştım.

1Hosts Xtra, Energized Xtreme Extension listeleri olabilir. Yanlış engelleme oranı çok düşük listeleri aşağıda belirttim bunları kullanabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• nextdns.png
    47,9 KB · Görüntüleme: 109
Eline sağlık

Bir çok engelleyiciyi açmıştım. Ancak energized ultimate neden olmuş olabilir diye hatırlıyorum. Eski ayarlara dönmek için hepsini kapatıp daha temel engelleyiciyi listesini açmıştım.

Teşekkür ederim.

1Hosts Xtra, Energized Xtreme Extension listeleri olabilir. Yanlış engelleme oranı çok düşük listeleri aşağıda belirttim bunları kullanabilirsiniz.

Şu ben de bu filtreleri kullanıyorum hocam, teşekkür ederim. Oyun olarak genellikle PUBG oynadığım için aynı problemi yaşamak istemedim. Bi' de bir sorum daha olacak. Statik ip kullanıcısıyım. DoH aktifliği dışında farklı bir ayar yapmama vs. gerek var mı sizce?

DNS sızıntılarını önlemek için ve şifreli protokol üzerinden kullanmak için eğer destekliyorsa Router üzerinden DoH protokolü ile kullanılmasını tavsiye ediyorum. Onun dışında düz DNS olarak (ip adresi gibi) kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Keenetic Router'larda ISP DNS'ini kapatıp DoH protokolü üzerinden NextDNS'i kullanıyorum herhangi bir sızıntı olmuyor ve tüm cihazlarda şifreli bir şekilde NextDNS'i kullanıyorum. Çok gerekli değil fakat bir Keenetic Router alabilirseniz sizin için daha iyi olacaktır, NextDNS'de birden fazla profillerinizi Wi-Fi'a bağlı olan cihazlara göre atayabilirsiniz. Örnek olarak aşağıdaki görüntüye bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• asdd.png
    103,4 KB · Görüntüleme: 95
Tvboximda cihaz üzerinden kullanmak istiyorum. Cihazda özel dns kısmı yok.. Açtığım profilde görünen DNS adreslerini wifi ayarlarından statik ip diyerek tanitmak yeterli oluyor mu? Her seferinde profile girip ip bağla demem mi gerekiyor.

Tvbox hiç kullanmadım fakat internete bağlandığı modem üzerinden DNS ayarlarını yapabilirsiniz.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben de Keenetic Router kullanıyorum hocam. Ayarlarım ise şu şekilde;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…