Rehber NextDNS kullanımı

Para verdiğim halde çalışmamaya başladı 1 haftadır. Reklamları ve engelli sitelere karşı işe yaramaz oldu. Ne olmuş olabilir? Bir kaç aydır sorunsuz kullanıyordum.
İlk sayfada "her şey yolunda" yazıyorsa sorun yoktur. Burada kopukluk olmuş olabilir.

Bu NextDNS blockmu yedi yoksa bozuldumu anlamdım? Sadece doh dot protokolleri çalışıyor düz DNS adresleri çalışmıyor PC de,modemde, yakınımdada aynı.

Son düzenleme:

Şikayetvara yazdım, aradılar.
Kesinlikle bir engellememiz yok dediler.
Aynı cihaza farklı operatör sim kartı taktım denedim çalışıyor, benim sim kartımı başka telefona taktım denedim çalışmıyor dedim, sorun bizde değil dediler.
Uygulama kullanmak dışında şansımız yok sanırım.

Eminim nextdns diye bir şeyin olduğundan bile haberleri yoktur. Bakın samimi söylüyorum. Buna tüm operatörler dahil.

Listedeki bütün filtrelerin içeriklerini GitHub gibi siteler üzerinden bulabiliyorum. Hepsinin zaten altında link var ama NextDNS'in kendi filtresini bulamadım. Link verilmemiş.

DNS over Https'leri Android cihazlara nasıl yazdınız? Vodafone yüzünden sürekli özel DNS aç kapat yapmaktan illallah (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…