Rehber NextDNS kullanımı

Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Keenetic titan var elimde ve nextdns ücretli üyeliğim var. Sadece beyaz liste oluşturduğum web siteleri dışında diğer her şeye erişimi engelleyebilir miyim acaba?

Merhaba, bir şey sormak istiyorum. Keenetic titan var elimde ve nextdns ücretli üyeliğim var. Sadece beyaz liste oluşturduğum web siteleri dışında diğer her şeye erişimi engelleyebilir miyim acaba?

Bunu yapmanın basit bir yolu yok fakat, "Güvenlik" sekmesindeki "Üst Seviye Alan Adlarını (TLD'ler) Engelle" kısmından ".com", ".org", ".net" gibi çok sık kullanılan uzantıları veya tüm uzantıları ekleyin ve daha sonra beyaz listenizi düzenleyin bu şekilde çalışacaktır.​

Onu direkt modem arayüz ayarlarından ebeveyn denetimi kısmından yapabilirsiniz. En azından tp-link'te oradan beyaz liste oluşturulabiliyordu, diğer modemlerde de benzer bir ayar olmalı.

Teşekkür ederim. Orada şöyle bir problem yaşadım. TLD'ler okey ama yüzlerce var fakat tek tek eklemem veya tek tek çıkarmam lazım. Yarım saatimi aldı eklemek ama bir hata yüzünden tekrar neredeyse o kadar süre hepsini tek tek kaldırmak zorunda kaldım. Yıldım resmen toplu alma yolu yok sanırım

Chrome tabanlı tarayıcılar için NX enhanced eklentisi var. Firefox kullandığım için kullanmıyorum deneyin belki toplu ekleme vardır. NX Enhanced

Windowsta quic dns nasıl kullanırım? Galiba modemler, openwrt falan desteklemiyor şuan doq dns.

Openwrt de doh a doq server ekleyip kullanabilirsin. Veya Adguard home paketi destekliyor.
Şuan Openwrt modem yok Aguard yazılımını indirdim interneti çok kötü bir yazılım internet tamamen gitti. Yogadns yazılımı ile de olmadı QUIC DNS ile siftah yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…