Rehber NextDNS kullanımı

Merhaba.
Chrome tabanlı tarayıcılar için NX enhanced eklentisi var. Firefox kullandığım için kullanmıyorum deneyin belki toplu ekleme vardır. NX Enhanced
Merhaba hocam konuyu çok faydalı buldum ellerinize sağlık. Superonline kullandığım için modeme tanımlama yapamadım. Daha önce pihole kullandım arayüze az buçuk hakimim ama Doh ve DDNS konuları hakkında pek bilgim yok. Mevcutta kullandığım modemde ( HUAWEI HG8245X6-10) Superonline sağolsun elle DNS girilemiyor. Okuduğum şeylere göre DDNS üzerinden tanıtmak ya da her cihaza elle dns girmekten başka çarem yok. Sizden DDNS konusunda destek istiyorum

Modeme NextDNS ip girip ip'yi linklerseniz sorgular normal dns olarak gerçekleşir Dns Over HTTPS Olarak olmaz. Yine cihazlardan uygulama kullanarak doh etkinleştirin, sorgular şifrelensin. Bu arada ben de Adguard Private Dns kullanıyorum. NextDNS'i de kurcalamıştım zamanında.

Adguard Private Dns diye arattığımda public dns çıkıyor. Private nin özelliği nedir ? Pihole tarzı fiziksel bi cihaz ya da sunucu üzerine mi kuruyoruz yoksa nextdns mantığında mı o da ?

AdGuard private DNS diye arattığımda public DNS çıkıyor. Privatenin özelliği nedir? Pi-hole tarzı fiziksel bir cihaz ya da sunucu üzerine mi kuruyoruz yoksa NextDNS mantığında mı o da?

AdGuard private DNS'e üye olup hesap oluşturduktan sonra DNS'lerini kullanıyorsunuz. Filtreler engel listeleri oluşturabiliyorsunuz. NextDNS gibi. Girip kurcalamanız lazım. Blr kaç SS atıyorum. Kurcalarsanız daha detaylarını görebilirsiniz. Genel Adguard Dns ile Özel Adguard Dns arasındaki temel fark, özel sunucuda tüm ayarları ince ayrıntısına kadar sizin yapmanız.

Edit : Görsel yüklenmiyor, sunucu hatası diyor.

Son düzenleme:
Benim kafa almadı usta ben evimin internetinden TikTok'a girilmesini istemiyorum onu nasıl ayarlarım?

Benim kafa almadı usta ben evimin internetinden TikTok'a girilmesini istemiyorum onu nasıl ayarlarım?
Merhaba. DNS i ayarlayabildiniz mi. Sadece engellemede mi sorun yaşıyorsunuz yoksa hiç bir şey yapmadınız mı henüz ?

Merhaba. DNS'i ayarlayabildiniz mi? Sadece engellemede mi sorun yaşıyorsunuz yoksa hiçbir şey yapmadınız mı henüz?

Şu an henüz bir şey yapmadım.

DNS ayarladım ama uygulamayı yavaslatti ben bunun tamamen girmesini engellemenin yolunu arıyorum. @Anewrizma

Son düzenleme:
Şu an henüz bir şey yapmadım.

DNS ayarladım ama uygulamayı yavaslatti ben bunun tamamen girmesini engellemenin yolunu arıyorum. @Anewrizma
DNS uygulamayı bloklamaz yani telefondan açılışına etki etmez. Ağdan veri transferine etki eder. Sizin dns ile mobil uygulamaya yapabileceğiniz tek şey videoların yüklenememesi. Tiktok kullanmadığım için Youtube üzerinde denedim. Telefondan uygulama açılıyor ama videolar yüklenmiyor dönüyor sürekli

Selamlar, belki önceden yazılmış ve cevaplanmıştıe ama Google ve Google reklemlere geçici süre nasıl izin verebiliriz? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…