Nexusmods'daki modlar güvenilir midir?

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, benim bu konularda gram bilgim yok. Bilgim olmadığı için de korkum var aman virüs bulaşır diye. Bu nedenle ne yama ne mod hiçbir şey kurmuyorum. Sadece Steam'deki modları kuruyorum.
Buradaki modlar güvenilir midir? Problem çıkar mı? Skyrim Türkçe modu varmış da onu indireyim diyordum.

Evet Nexus Mods'a mod upload ederken virüs taraması yapıyor ve riskli dosyalar onaylanmıyor. Bizzat kendim geçmişte Nexus'ta mod yayınlayan biri olarak söylüyorum.

Nexus genelde güvenilirdir, tam emin olmak istiyorsanız çok kullanıcılı dosyaları indirin ve kendinizde virüs taraması yaptırın. Her ne kadar virüs taraması yapsa da siteler, hiçbir zaman 100% güvenli olmaz, özellikle çok az indirilmiş dosyalarda risk daha fazladır.

Nexus genelde güvenilirdir, tam emin olmak istiyorsanız çok kullanıcılı dosyaları indirin ve kendinizde virüs taraması yaptırın. Her ne kadar virüs taraması yapsa da siteler, hiçbir zaman 100% güvenli olmaz, özellikle çok az indirilmiş dosyalarda risk daha fazladır.
Taramayı virustotalden mi yapayım? Yoksa indirdikten sonra kendi antivirüsümle mi? (Kaspersky)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı