Ney değil zurna

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba iyi akşamlar herkese. Behzat C. İçin komik bir derleme yapılmış arkadaşlar. Ben de derlemenin beğendiğim bir anını sizinle paylaşmak istedim. İyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlerken utancımdan masada kıvrandım. Editi yapan arkadaşlar nasıl sağlam çıkıyorlar merak ediyorum. Özellikle bu tarz İnstagram'da olan editleri yapan arkadaşların editlerden sonra sağ çıkamadıklarını düşünmeye başladım.

İzlerken utancımdan masada kıvrandım. Editi yapan arkadaşlar nasıl sağlam çıkıyorlar merak ediyorum. Özellikle bu tarz İnstagram'da olan editleri yapan arkadaşların editlerden sonra sağ çıkamadıklarını düşünmeye başladım.

Edit'te kötü bir şey yok ki. Behzat Ç.'den güzel bir derleme yapmış yapan arkadaş. Neden iğnelediğinizi anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı