Neyi asla kaybetmemiş olmak isterdiniz?

Eninde sonunda her şeyimizi kaybedeceğiz "sağlığımız, ailemiz vb." bu tarz şeyler arasından neyi asla kaybetmemiş olmak isterdiniz?

Onur ve huzur.

Beni saf duygularla seven kızı. Sizi seven birini lütfen kandırmayın, geçmiyor bu vicdan azabı.

Vicdan azabınız geçti mi? Merak ettim. Sağlığımı kaybetmedim de sağlığımı da asla kaybetmek istemem çünkü giden sağlık, geri gelmiyor arkadaşlar. Gelmesi zor. Para bir şekilde kazanılıyor ama sağlığın gelme ihtimali zor. Bir de sevdiğim insanları kaybetmek istemezdim de hayat bu, hayatın acı gerçeği.

Vicdan azabınız geçti mi? Merak ettim. Sağlığımı kaybetmedim de sağlığımı da asla kaybetmek istemem çünkü giden sağlık, geri gelmiyor arkadaşlar. Gelmesi zor. Para bir şekilde kazanılıyor ama sağlığın gelme ihtimali zor. Bir de sevdiğim insanları kaybetmek istemezdim de hayat bu, hayatın acı gerçeği.
Çoktan. 2 ay önce mi ne görüşmek istedi yine, kendisi şeye sürülecek aklı olmayan ve ileride de muhtemelen zengin kocayla yaşamını sürdürecek biri. O zamanlar saf salak bir şey sanıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı