Neyi seviyorsunuz?

Soru biraz genel olmuş, ama yine de sevdiğim birtakım şeylerden bahsedeyim:
- Kendimi,
- Canımdan bile çok değer verdiğim ailemi,
- Elde ettiğim/edeceğim bilgi ve deneyimi,
- İlerleyen dönemlerde kazanacağım iş ve kariyer hayatımı,
- Yemek yemeyi,
- Technopat'ı,
- Belgesel ve yabancı dizi izlemeyi,
- Kızlarla konuşmayı,
- Şehirlerarası yolculuk yapmayı (özellikle de trenle),
- i5 7500 işlemcimin GTX 1060 6 GB kartıma BF V ve 1 Online'da bile darboğaz yapmamasını,
- AMD Ryzen işlemci serisini,
- ASUS monitörleri,
- Bilgisayar oyunlarını,
- Teknik tasarım/edit yazılım programlarını,
- Tony Stark, Bruce Wayne ve Frank Castle'ı,
- Mercedes Benz CLS 63 AMG'deki premium hava soğutmalı Brembo kaliper disk ve çift kademeli hidrolik sıvının sıkıştırılması esasına dayalı uzamsal şok tüpleriyle desteklenmiş amortisörlerini,
- SMG F1 tabanlı otomatik şanzımana sahip BMW M5 E60 aracındaki 10 silindirli atmosferik 507 HP gücündeki motorun; maksimum efektif çıkış aktarımını 7750 devir/dakikada sağlarkenki çıkarmış olduğu efsane sesi,
- Yüksek irtifada süpersonik hızlarda Afterburner kullanmadan yüksek seviyede verim sağlayabilen Prat & Whitney F119 motoruyla desteklenmiş 5. nesil savaş uçağı olan Amerikan yapım Lockheed Martin F22 Raptor'u.

Son düzenleme:
Ölmem için beklemem gereken kısa zamanı.
Cümlenizi ilk okuduğumda aklımda ''ölmeyi bekleyen biri'' kavramı canlandı. Fakat cümleyi ikinci kez okuduktan sonra ''hayatı seven biri'' olduğunuzu düşünmeye başladım.
(Ölüm vaktine kadar geçen zaman = Hayat)
İlginç bir cümle. 🤔

Konuya dönersem, ben neyi mi seviyorum? Hayatta sevilecek çok ama çok şey var. Önyargı sonucu sevmediğiniz bir şeyi bile zaman içinde sevmeye başlayabiliyorsunuz.
Ama ille de birkaç şey sıralamam gerekirse:
-> Ailem, yakınlarım ve dostlarım
-> Müzik dinlemek, folklör
-> Deniz kenarında tek başıma yürüyüş yapmak
-> Sohbet etmek
-> Yemek yemek
-> Dil öğrenmek
-> Video oyunları
İnanın dahası da vardır ama işte aklıma gelenler bunlar. 👍

Cümlenizi ilk okuduğumda aklımda ''ölmeyi bekleyen biri'' kavramı canlandı. Fakat cümleyi ikinci kez okuduktan sonra ''hayatı seven biri'' olduğunuzu düşünmeye başladım.
(Ölüm vaktine kadar geçen zaman = Hayat)
İlginç bir cümle. 🤔

Konuya dönersem, ben neyi mi seviyorum? Hayatta sevilecek çok ama çok şey var. Önyargı sonucu sevmediğiniz bir şeyi bile zaman içinde sevmeye başlayabiliyorsunuz.
Ama ille de birkaç şey sıralamam gerekirse:
-> Ailem, yakınlarım ve dostlarım
-> Müzik dinlemek, folklör
-> Deniz kenarında tek başıma yürüyüş yapmak
-> Sohbet etmek
-> Yemek yemek
-> Dil öğrenmek
-> Video oyunları
İnanın dahası da vardır ama işte aklıma gelenler bunlar. 👍
Kafa karıştıran cümle kurdum herkes anlayamaz ama sen anladın :D.

Normalde hiç bir amacım olmadan yüzüstü yatmayı çok severdim ama bu aralar biraz soğudum açıkçası. Şu ansa sırt üstü yatmayı daha çok seviyorum.
Sizi hiç yatarken görmedim.

Lsitting.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı