SakalsızMessi10
Decapat
Tyler bence daha iyi. Messiyi herkes sevmiyor tyler Durden'in hayranı bence daha geniş.
Hocam aklımda şu da var nereye kadar editini yapabilirim sonuçta 1 film var.
Tyler bence daha iyi. Messiyi herkes sevmiyor tyler Durden'in hayranı bence daha geniş.
Hocam ben insanların sevdiği şeyleri yapsaydım en az 3K abonem olurdu. Ama 514 tane golden boy'um var. Sizinle aynı fikirde olan insanların olması daha iyi.İnsanların sevdiği değil de, kendi sevdiğiniz konulardan yapın. Kitlenizi kendiniz toplayın.
İyi Sosyaller. Ben After Effects'de kaliteli editler yapacağım ama kararsız kaldım, sizce tyler Durden editlerimi tutar Messi mi?
Film editleri, instagram reels'de tutuyor.İyi Sosyaller. Ben After Effects'de kaliteli editler yapacağım ama kararsız kaldım, sizce tyler Durden editlerimi tutar Messi mi?
Film dediysem absürt filmlerden değil, güzel, popüler olanlardan.Film editleri, instagram reels'de tutuyor.
Kitlesinin istediklerini üreten bir yazar mı daha kalıcı olur yoksa ürettiklerinden kitle kazanan mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.