Neyin editi tutar?

Hocam bu aralar meşhur olan Yasin Cengiz adlı arkadaşın da editini yapabilirsiniz. Tutmasını istiyorsanız bu kesinlikle tutar diye düşünüyorum. Yabancılarda vs. bu aralar çok ünlü oldu. Nam-ı Diğer "Şibili Dom".
Screenshot_1.png

Selam, 5 yıllık sayfa deneyimi olarak bilgilerimi paylaşayım sana. İlk önce konseptini belirlemelisin. Anladığım kadarıyla edit yapacaksın, ama bunun bir kategorisi var. Futbol editleri mi, sad içerikler mi? Bunu sen belirleyeceksin. Ben bir konsept belirlemiştim, Global Rap, Hip-Hop üstüne Türkçe çeviriler yapıyordum. Ve benim bu girdiğim alanda sadece 2-3 kişi vardı. Ben sayfayı açıp içerik üretmeye başladığımda, olağanüstü kitle geldi. Çünkü rekabet çok azdı, benden sonra birçok çeviri sayfası türedi. Yani yapacağın konsept az yapılan bir şey olmalı en azından gelişmek istiyorsan. İlk önce kategorini belirle.

Selam, 5 yıllık sayfa deneyimi olarak bilgilerimi paylaşayım sana. İlk önce konseptini belirlemelisin. Anladığım kadarıyla edit yapacaksın, ama bunun bir kategorisi var. Futbol editleri mi, sad içerikler mi? Bunu sen belirleyeceksin. Ben bir konsept belirlemiştim, global rap, hip-hop üstüne Türkçe çeviriler yapıyordum. Ve benim bu girdiğim alanda sadece 2-3 kişi vardı. Ben sayfayı açıp içerik üretmeye başladığımda, olağanüstü kitle geldi. Çünkü rekabet çok azdı, benden sonra birçok çeviri sayfası türedi. Yani yapacağın konsept az yapılan bir şey olmalı en azından gelişmek istiyorsan. İlk önce kategorini belirle.

Teşekkürler önerilerinize dikkat edeceğim.

Ayrıca şu an tamamen mizah üzerine videolar tutuyor. Husamviyuviyu mesela. Kaliteli içerikleri şu an kimse almıyor, Türkiye’de böyle.

Mesela bizim bir editör grubumuz var, oluşum olmuştuk hatta.. Birçok yayıncının editörleri, Arcalenith, Ferhat Yıldırım, Emirkan Bayhan vs. Profesyonel oldukları halde, editör oldukları oldukları halde ben emeklerinin karşılığını aldığını düşünmüyorum.

Ayrıca şu an tamamen mizah üzerine videolar tutuyor. Husamviyuviyu mesela. Kaliteli içerikleri şu an kimse almıyor, Türkiye'de böyle.

Mesela bizim bir editör grubumuz var, oluşum olmuştuk hatta. Birçok yayıncının editörleri, arcalenith, ferhat yıldırım, emirkan bayhan vs. profesyonel oldukları halde, editör oldukları oldukları halde ben emeklerinin karşılığını aldığını düşünmüyorum.

Hocam dediğiniz sayfayı aktif kullanıyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı