Hyrooa Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2021 #1 Mobilde bu tür uygulamalar oldukça var. Örneğin WhatsApp'ı 2 saat kullanmışım. Bilgisayarda bu tür uygulama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Mobilde bu tür uygulamalar oldukça var. Örneğin WhatsApp'ı 2 saat kullanmışım. Bilgisayarda bu tür uygulama var mı?
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 8 Haziran 2021 #2 Hyrooa dedi: Mobilde bu tür uygulamalar oldukça var. Örneğin WhatsApp'ı 2 saat kullanmışım. Bilgisayarda bu tür uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows servislerinden bir tanesi kayıt tutuyordu ama hangisi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Hyrooa dedi: Mobilde bu tür uygulamalar oldukça var. Örneğin WhatsApp'ı 2 saat kullanmışım. Bilgisayarda bu tür uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows servislerinden bir tanesi kayıt tutuyordu ama hangisi bilmiyorum.
X xsemo02 Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 AMD kullanıyorsanız Radeon Software ile saat datası içinde yazmayan Valorant'ın kaç saat olduğuna bakabiliyordum, belki diğer uygulamaların da saatini tutuyordum. Artı 0 Eksi
AMD kullanıyorsanız Radeon Software ile saat datası içinde yazmayan Valorant'ın kaç saat olduğuna bakabiliyordum, belki diğer uygulamaların da saatini tutuyordum.
H headshot77 Femtopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #4 Görev yöneticisi uygulama geçmişinde süreleri görebilirsiniz ama bilgisayarı açıp kapatınca sıfırlanıyor. Artı 0 Eksi
Görev yöneticisi uygulama geçmişinde süreleri görebilirsiniz ama bilgisayarı açıp kapatınca sıfırlanıyor.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.269 Çözümler 2 19 Şubat 2025 #5 headshot77 dedi: Görev yöneticisi uygulama geçmişinde süreleri görebilirsiniz ama bilgisayarı açıp kapatınca sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Baktım ama calibre programını göremedim. Artı 0 Eksi
headshot77 dedi: Görev yöneticisi uygulama geçmişinde süreleri görebilirsiniz ama bilgisayarı açıp kapatınca sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Baktım ama calibre programını göremedim.