Neymiş Bu Gigabyte Force K83?

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Gigabyte iyi iş yapmış, bu fiyata tam takım MX Red muhteşem. Tuşların yerini ezberleyince ışık sadece lüks olarak kalıyor ancak beyaz LED olsa fena olmazmış.
Peki bu Switchleri çıkartıp içine led takamaz mıyız? Veya klavyenin içine tuşlar arasına minik ledler belki?

Tuşların arkasına LED sığdı diyelim, bu sefer de tuş kapakları şeffaf olmadığı için tuşların ne olduğu yine gözükmeyecek. Tuş kapaklarını da değiştirmek gerekecek. Günün sonunda hem astarı yüzünden pahalı hem de çirkin bir görüntü ortaya çıkacak. Aydınlatma isteniyorsa indirimdeyken 300 Liraya satılan beyaz aydınlatmalı Cooler Master klavye daha mantıklı olur.

Işıklandırma benim için önemli bir kriter değil. Sadece olsa iyi olur. Açıkçası renkli gözüksün diye 100TL fazla vermek istemiyorum Cooler Master'a.

Işıklandırma benim için önemli bir kriter değil. Sadece olsa iyi olur. Açıkçası renkli gözüksün diye 100TL fazla vermek istemiyorum Cooler Master'a.
Zaten 100 Lira fazla verip Cooler Master alın demedim. Aydınlatması olmayan klavyeyi aydınlatmalı yapmak gibi bir niyet varsa değmeyeceğini belirttim. LED + keycaps zaten aynı bütçeye hatta daha fazlasına denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…