Bu ürün birden piyasa girdi. Ve açıkçası Cherry Mx switch kullanan bir klavyenin bu kadar uygun fiyatlı olması beni şüphelendiriyor. Aramızda kullanan, test eden birisi var mı? Neden bu kadar ucuz bu klavye muadillerine göre?
Normal halinde de aydınlatma yapılabiliyor. Şeffafın yayılma avantajı var. Takılma işlemi basit bir iş değil ama onu belirtebilirim.
Şöyle örnek olması adına bir görsel eklemiş olalım. Eki Görüntüle 402779
Peki nasıl bir işlem uyguladınız burada? Yani switchlere takmışsınız. Hazır mı yoksa alıp kendiniz mi taktınız? Kendiniz taktıysanız nasıl güç veriyorsunuz?
Peki nasıl bir işlem uyguladınız burada? Yani switchlere takmışsınız. Hazır mı yoksa alıp kendiniz mi taktınız? Kendiniz taktıysanız nasıl güç veriyorsunuz?
Yapım işlemleri çok basit değil dediğim gibi. Ben yapmadım bunu ama yapılması için klavyenin anakartıda bu iş için uygun olmalı. Şöyle link bırakayım klavye için özel LED leri isteyen YouTube'da bulabilir bir klavye baştan sona nasıl yapılabileceğini.
Bu ürün nedense forumda bir anda popüler oldu Ben de ışıksız ve sesi çok olmayan bir klavye almayı düşünüyordum, fiyatını da uygun görünce hemen siparişi verdim.