NFC "Çip veya manyetik şerit okutun" hatası

Telefonumda NFC açık. Ayarlardan cüzdan olarak Ziraat seçili. Ziraat'ten de kartıma NFC tanımlı. Üstüne Ziraat'i aradığımda bir hata vs. olmadığını, her şeyin normal göründüğünü söylediler.
Ama ne zaman NFC okutmaya çalışsam okumuyor. Birkaç kere dıt dıt ses geliyor. sonra başlıktaki gibi bir hata geliyor.

Hocam kredi kartı veya banka kartı olarak ayrı seçimler var mı? Ben Yapı Kredi kullanıyorum world mobil var ayrı olarak mesela kredi kartı seçili orada, okutmaya çalıştığımda dıt dıt sesi geliyor ama herhangi bir işlem yapmayıp daha sonrasında hata veriyor. Normal Yapı Kredi uygulamasını seçtiğimde ise sorun düzeliyor o şekil bir olay olmuş olabilir belki.

Hocam kredi kartı veya banka kartı olarak ayrı seçimler var mı? Ben Yapı Kredi kullanıyorum world mobil var ayrı olarak mesela kredi kartı seçili orada, okutmaya çalıştığımda dıt dıt sesi geliyor ama herhangi bir işlem yapmayıp daha sonrasında hata veriyor. Normal Yapı Kredi uygulamasını seçtiğimde ise sorun düzeliyor o şekil bir olay olmuş olabilir belki.
Telefonda yok. Ziraat'te istediğim kartı seçebiliyorum. Ben kredi seçtim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı