NFC Kopyalama Programı Önerisi

Telefonda okumak arabirimi var. Söylediğiniz şey mantıksız. Otobüs kartınızda sadece nfc komutu vardır. Şöyle örneklersek telefonunuz veya otobüsteki kartı okuyan cihazlar kamera, kredi kartı ve otobüs kartı veya nfc tagı ise birer fotoğraf.

Bu konu elinde bulunan karta göre çok farklı yerlere gidebilme potansiyeline sahip. Ama ben de benzer bir şey ile ilgileniyorum ve geçen gün internette dolanırken güzel bir makaleye rastladım. Belki işine yarar diye burada da bırakıyorum, İngilizce ile sorunun yoksa bence oldukça bilgilendirici bulacaksın.

Ama dediğim gibi elindeki karta da bağlı bu durum. Elindeki kart Mifare Classic değilse sadece bilgilenirsin, o kadar :)

Using a mobile phone to clone a MIFARE card – timdows

Bu konu elinde bulunan karta göre çok farklı yerlere gidebilme potansiyeline sahip. Ama ben de benzer bir şey ile ilgileniyorum ve geçen gün internette dolanırken güzel bir makaleye rastladım. Belki işine yarar diye burada da bırakıyorum, İngilizce ile sorunun yoksa bence oldukça bilgilendirici bulacaksın.

Ama dediğim gibi elindeki karta da bağlı bu durum. Elindeki kart Mifare Classic değilse sadece bilgilenirsin, o kadar :)

Using a mobile phone to clone a MIFARE card – timdows
Bir şey anlamadım. :D

Bir şey anlamadım. :D

Fazla ağır oldu sanırım :D Bu tür şeyler için maalesef İngilizce (Hatta teknik İngilizce) olmadan yol almak çok çok zor, söyleyeyim.

Fakat gerçekten elindeki kartı merak ettim. NFC destekli Android telefonun varsa "Mifare Classic Tool" uygulaması ile kartını okutup sonuçları burada paylaşabilir misin? Ya da "NFC Tools" isimli uygulamayı da kullanabilirsin. Artık hangisi işini görüyorsa.

Fazla ağır oldu sanırım :D Bu tür şeyler için maalesef İngilizce (Hatta teknik İngilizce) olmadan yol almak çok çok zor, söyleyeyim.

Fakat gerçekten elindeki kartı merak ettim. NFC destekli Android telefonun varsa "Mifare Classic Tool" uygulaması ile kartını okutup sonuçları burada paylaşabilir misin? Ya da "NFC Tools" isimli uygulamayı da kullanabilirsin. Artık hangisi işini görüyorsa.
İngilizce benim iyi sayılır tam okumaya erindim baya uzun bir konu. ROOT'lu Note 3 kullanıyorum deneyeceğim.
@Emou Cihaz desteklemiyor dedi.
Cards diye bir program buldum ona taratmayı denedim kartı ama onda da kart türünü desteklemiyor dedi. NFC'li banka kartı ile denerim belki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı