Çözüldü NFC kullanmak için internetin açık olması mı gerekiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Etzell

Picopat
NFC hiç kullanmadım, ziraat ayarlardan halettim ama merak ettiği 2 konu var 1. nereden okutuyor? 2.si kullanmak için internetin açık olması gerekiyor mu? Kredi kartı temassız ödeme için kullanacağım.

Çözüm
Normal şartlarda NFC internet isteyen bir şey değil ancak temassız ödemelerde internette gerekiyor. Ayrıca NFC telefonun arkasında biraz üst konumlarda.
Normal şartlarda NFC internet isteyen bir şey değil ancak temassız ödemelerde internette gerekiyor. Ayrıca NFC telefonun arkasında biraz üst konumlarda.

Çözüm
Kredi kartı kullanımında uygulama etkileşimi için internet gerekiyor, onun dışında toplu taşıma kartı gibi işlemlerde internet olmadan kullanabilirsin.

Diğer hocalarımında dediği gibi internet dolaylı yoldan gerekli...
NFC hiç kullanmadım, ziraat ayarlardan halettim ama merak ettiği 2 konu var 1. nereden okutuyor? 2.si kullanmak için internetin açık olması gerekiyor mu? Kredi kartı temassız ödeme için kullanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…