S23. Kılıf şeffaf plastik ve pek kalın değil.Evet çalışır, tabii telefonun modeli ve NFC'nin bulunduğu bölge de önem gösteriyor. Kullandığın telefon nedir?
Kılıfa ve cihaza göre değişir. Çalışıp çalışmadığını test etmek için herhangi bir çipli kimlik kartını ya da temassız özelliğine sahip kartınızı telefonun arkasına tutabilirsiniz. Telefon herhangi bir reaksiyon (ses, titreşim) veriyorsa algılamıştır.
Bu sırada NFC açık mıydı? Cihazınız Samsung'muş, tepki vermesi lazım.Tam beceremedim galiba dediğinizi kılıfı çıkartsam da arkasına tutunca ses vs. gelmedi.
Cihazın kilidi açık olmalı.S23. Kılıf şeffaf plastik ve pek kalın değil.
Tam beceremedim galiba dediğinizi kılıfı çıkartsam da arkasına tutunca ses vs. gelmedi.
Açık.Bu sırada NFC açık mıydı? Cihazınız Samsung'muş, tepki vermesi lazım.
Açmıştım.Cihazın kilidi açık olmalı.
Şimdi ben de denedim telefon tepki vermedi. Herhalde bir uygulamanın bu tetiklemeyi sağlaması gerekiyor. Mobil ödeme için kullanacaksan çalışacaktır.Açık.
Açmıştım.
NFC kullanmak istiyorum ama normal kılıf ile çalışır mı deneyen varsa yazabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.