NFS 2015 alınır mı?

• Konuyu başlatan ZeGoUs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 122

ZeGoUs

Decapat
Daha fazla  
Epic de geri ödeme ve puanlar ile beraber 200 liraya geliyor eski NFS oyunlarına atmosfer olarak çok benziyor o sebeple almak istiyorum. Sizce alınır mı?

Zamanında oynamıştım ve keyif almıştım. Mekanikleri hiç gerçekçi değil ama ambiyansı çok güzel. Yağmurlu bir gecede arabayla dışarı çıkıp gezinmek gibi bir his verebiliyor. Hiç oynamadiysaniz epey keyif alabilirsiniz. Daha ucuza düşer mi ya da bedavaya falan bulunur mu bilemiyorum. Benim aldığım keyif şu anın parasıyla 200 TL ederdi 😊

Zamanında oynamıştım ve keyif almıştım. Mekanikleri hiç gerçekçi değil ama ambiyansı çok güzel. Yağmurlu bir gecede arabayla dışarı çıkıp gezinmek gibi bir his verebiliyor. Hiç oynamadiysaniz epey keyif alabilirsiniz. Daha ucuza düşer mi ya da bedavaya falan bulunur mu bilemiyorum. Benim aldığım keyif şu anın parasıyla 200 TL ederdi 😊

Tamamen aynı sebeple almak istiyorum bende teşekkürler.

2 kere bitirdim oyunu. Senelerdir hâla sırf araç sesleri için açıp oynarım bende. Bu oyundaki araç seslerini başka hiç oyunda bulamıyorum. Bence de oynanış mekanikleri pek iyi değil ama alışıyorsun biraz zamanla. Alın değer. 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı