AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ağustos 2021 #31 Blondie dedi: GeForce Now, Heat desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman geriye tek çare kalıyor, internet kafe.
Blondie dedi: GeForce Now, Heat desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman geriye tek çare kalıyor, internet kafe.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Ağustos 2021 #32 KevinLevrone dedi: Zaten desteklese bile Avrupa sunucularına artık erişim olmadığı için baya sıra bekleyecektim. Genişletmek için tıkla... VPN kullanabilirsin.
KevinLevrone dedi: Zaten desteklese bile Avrupa sunucularına artık erişim olmadığı için baya sıra bekleyecektim. Genişletmek için tıkla... VPN kullanabilirsin.
Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #33 Yerinde olsam 2015 almam hem FPS çok dalgalı hem Low ile High ayarların bir farkı yok hem görüntü hem FPS olarak aynı zamanda Motion blur tamamen kaparsanız aracın direksiyonu drift yaparken dışarı çıkacaktır
Yerinde olsam 2015 almam hem FPS çok dalgalı hem Low ile High ayarların bir farkı yok hem görüntü hem FPS olarak aynı zamanda Motion blur tamamen kaparsanız aracın direksiyonu drift yaparken dışarı çıkacaktır
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #34 Erdemtgl dedi: 3 aylık Game Pass dağıtıldı biliyosunuz bu sürede NFS Heat mı NFS 2015 mi oynamalıyım. Ben biraz Underground tarzı seviyorum. Bir de HDD biraz doldu daha Forza Motorsport 7 de indireceğim bir de Doom 1TB HDD bitti. O yüzden hangisi daha az GB. Genişletmek için tıkla... NFS 2015 daha az GB ve daha çok Underground havası veriyor. Blondie dedi: VPN kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
Erdemtgl dedi: 3 aylık Game Pass dağıtıldı biliyosunuz bu sürede NFS Heat mı NFS 2015 mi oynamalıyım. Ben biraz Underground tarzı seviyorum. Bir de HDD biraz doldu daha Forza Motorsport 7 de indireceğim bir de Doom 1TB HDD bitti. O yüzden hangisi daha az GB. Genişletmek için tıkla... NFS 2015 daha az GB ve daha çok Underground havası veriyor. Blondie dedi: VPN kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #35 KevinLevrone dedi: NFS 2015 daha az GB ve daha çok Underground havası veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 2015 daha mantıklı teşekkürler.
KevinLevrone dedi: NFS 2015 daha az GB ve daha çok Underground havası veriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 2015 daha mantıklı teşekkürler.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #36 Erdemtgl dedi: O zaman 2015 daha mantıklı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Beraber oynamamızı isterseniz Origin hesabınızın nickini yazın ben size arkadaşlık isteği yollayayım birlikte drift atarız.
Erdemtgl dedi: O zaman 2015 daha mantıklı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Beraber oynamamızı isterseniz Origin hesabınızın nickini yazın ben size arkadaşlık isteği yollayayım birlikte drift atarız.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 13 Ağustos 2021 #37 KevinLevrone dedi: Beraber oynamamızı isterseniz Origin hesabınızın nickini yazın ben size arkadaşlık isteği yollayayım birlikte drift atarız. Genişletmek için tıkla... Hocam Origin'de fiyatı nedir?
KevinLevrone dedi: Beraber oynamamızı isterseniz Origin hesabınızın nickini yazın ben size arkadaşlık isteği yollayayım birlikte drift atarız. Genişletmek için tıkla... Hocam Origin'de fiyatı nedir?
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #38 Gerçek bir Waifu dedi: Hocam Origin'de fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam Origin'de daha pahalı diye biliyorum. Ben Steam'den 45,77 gibi bir fiyata aldım.
Gerçek bir Waifu dedi: Hocam Origin'de fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam Origin'de daha pahalı diye biliyorum. Ben Steam'den 45,77 gibi bir fiyata aldım.
Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #39 KevinLevrone dedi: Beraber oynamamızı isterseniz Origin hesabınızın nickini yazın ben size arkadaşlık isteği yollayayım birlikte drift atarız. Genişletmek için tıkla... Olur hocam ama oyun EA Desktop'tan iniyor o nasıl olacak orgine gidiyor mu oyun. Gerçek bir Waifu dedi: Hocam Origin'de fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... Orginde pahalı şu an Steam de indirimde.
KevinLevrone dedi: Beraber oynamamızı isterseniz Origin hesabınızın nickini yazın ben size arkadaşlık isteği yollayayım birlikte drift atarız. Genişletmek için tıkla... Olur hocam ama oyun EA Desktop'tan iniyor o nasıl olacak orgine gidiyor mu oyun. Gerçek bir Waifu dedi: Hocam Origin'de fiyatı nedir? Genişletmek için tıkla... Orginde pahalı şu an Steam de indirimde.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #40 Erdemtgl dedi: Olur hocam ama oyun EA Desktop'tan iniyor o nasıl olacak orgine gidiyor mu oyun. Orginde pahalı şu an Steam de indirimde. Genişletmek için tıkla... Gidiyor diye biliyorum. Çünkü Origin profilinle oynuyorsun.
Erdemtgl dedi: Olur hocam ama oyun EA Desktop'tan iniyor o nasıl olacak orgine gidiyor mu oyun. Orginde pahalı şu an Steam de indirimde. Genişletmek için tıkla... Gidiyor diye biliyorum. Çünkü Origin profilinle oynuyorsun.