NFS 2015 nasıldır?

Sinematik deneyim, görsel efektler olsun en sevdiğim seridir NFS 2015, Pc'yi satmasam ara sıra girer oynardım. Bana göre en güzel seridir.

Forza Horizon'ına en çok benzeyen oyun sanırsam 2015 serisi.

Heat'in ne kötülüğü var hocam? Oynamayı düşünüyordum.
Sürüş bana aşırı kötü geldi, hikayeye biraz önem vermeye çalışmışlar ama tam olmamış. Oyun grafik üzerine kurulu, grafikleri dışında güzel bir şeyi yok. Eğer denemek istiyorsan EA Play ya da Xbox Game Pass almanı öneririm.

Konudan biraz bağımsız ama NFS 2015 ve Heat oynarken bariz bir görüntü rahatsızlığı hissetmiyor musunuz? Payback'i gayet severek oynamıştım ama NFS2015 ve Heat'i oldukça bulanık görüntü sebebiyle oynayamadım.

Sürüş bana aşırı kötü geldi, hikayeye biraz önem vermeye çalışmışlar ama tam olmamış. Oyun grafik üzerine kurulu, grafikleri dışında güzel bir şeyi yok. Eğer denemek istiyorsan EA Play'ya da Xbox Game Pass almanı öneririm.

Zaten öyle yapacağım Game Pass var. Sistemim kaldırır mı ki?
AMD Ryzen 5 3500U 12 GB RAM ama 9.95 kullanılabilir RAM MX230 256 GB 1 TB hard disk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı