- Makaleler
- 1
Çocukluğum underground 2 ve onunla geçtiSizlere tavsiyem bir kere de olsa NFS Most Wanted 2005 oynayın.
Çocukluğum underground 2 ve onunla geçtiSizlere tavsiyem bir kere de olsa NFS Most Wanted 2005 oynayın.
Payback'e kötü diyorsan, Heat oynasan monitörü kırarsın.Heat nasıldır peki? Heat'ı da hiç oynamadım.
AynenÇocukluğum underground 2 ve onunla geçtiGüzel zamanlardı.
Heat nasıldır peki? Heat'ı da hiç oynamadım.
Heat'in ne kötülüğü var hocam? Oynamayı düşünüyordum.Payback'e kötü diyorsan, Heat oynasan monitörü kırarsın.
Sürüş bana aşırı kötü geldi, hikayeye biraz önem vermeye çalışmışlar ama tam olmamış. Oyun grafik üzerine kurulu, grafikleri dışında güzel bir şeyi yok. Eğer denemek istiyorsan EA Play ya da Xbox Game Pass almanı öneririm.Heat'in ne kötülüğü var hocam? Oynamayı düşünüyordum.
Sürüş bana aşırı kötü geldi, hikayeye biraz önem vermeye çalışmışlar ama tam olmamış. Oyun grafik üzerine kurulu, grafikleri dışında güzel bir şeyi yok. Eğer denemek istiyorsan EA Play'ya da Xbox Game Pass almanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.