Erdemtgl Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.126 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #41 KevinLevrone dedi: Gidiyor diye biliyorum. Çünkü Origin profilinle oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... O zaman erdemtgl adım.
KevinLevrone dedi: Gidiyor diye biliyorum. Çünkü Origin profilinle oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... O zaman erdemtgl adım.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #42 Erdemtgl dedi: O zaman erdemtgl adım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şu an bilgisayarda değilim yarın sizi eklerim.
Erdemtgl dedi: O zaman erdemtgl adım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şu an bilgisayarda değilim yarın sizi eklerim.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Ağustos 2021 #43 KevinLevrone dedi: Tamam hocam şu an bilgisayarda değilim yarın sizi eklerim. Genişletmek için tıkla... Beni de ekleyebilirsiniz sık sık giremem ama. clinteastwwood
KevinLevrone dedi: Tamam hocam şu an bilgisayarda değilim yarın sizi eklerim. Genişletmek için tıkla... Beni de ekleyebilirsiniz sık sık giremem ama. clinteastwwood
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #44 Blondie dedi: Beni de ekleyebilirsiniz sık sık giremem ama. clinteastwwood Genişletmek için tıkla... Tamam hocam üçlü drift yaparız güzel olur. Yarın eklerim.
Blondie dedi: Beni de ekleyebilirsiniz sık sık giremem ama. clinteastwwood Genişletmek için tıkla... Tamam hocam üçlü drift yaparız güzel olur. Yarın eklerim.
Quartmo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 576 Çözümler 5 13 Ağustos 2021 #45 KevinLevrone dedi: Fast and furious çakması. Araç modifiyesi kartlarla saçmalık. NFS oyunu değil o oyun benim gözümde. Bu arada 2015 almanızı tavsiye ederim supra yapıştırın miss Orijinal yok artık ama oynamıştım eskilerden en iyisi bence Underground 2. Genişletmek için tıkla... Origin de var diye biliyorum NFS Most Wanted 2005.
KevinLevrone dedi: Fast and furious çakması. Araç modifiyesi kartlarla saçmalık. NFS oyunu değil o oyun benim gözümde. Bu arada 2015 almanızı tavsiye ederim supra yapıştırın miss Orijinal yok artık ama oynamıştım eskilerden en iyisi bence Underground 2. Genişletmek için tıkla... Origin de var diye biliyorum NFS Most Wanted 2005.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #46 Quartmo dedi: Origin de var diye biliyorum NFS Most Wanted 2005. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
Quartmo dedi: Origin de var diye biliyorum NFS Most Wanted 2005. Genişletmek için tıkla... Yok hocam.
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #47 Blondie dedi: Heat nasıldır peki? Heat'ı da hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Heat güzel, sistem güçlüyse veya konsolsa indirimden veya EAPlay üzerinden alabilirsiniz. Tek sorunu optimizasyon.
Blondie dedi: Heat nasıldır peki? Heat'ı da hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Heat güzel, sistem güçlüyse veya konsolsa indirimden veya EAPlay üzerinden alabilirsiniz. Tek sorunu optimizasyon.
Quartmo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 576 Çözümler 5 13 Ağustos 2021 #48 lain7 dedi: Heat güzel, sistem güçlüyse veya konsolsa indirimden veya EA Play üzerinden alabilirsiniz. Tek sorunu optimizasyon. Genişletmek için tıkla... İşlemcim 72 derecelere çıkmıştı rezil bir oyun sırf neon tema var
lain7 dedi: Heat güzel, sistem güçlüyse veya konsolsa indirimden veya EA Play üzerinden alabilirsiniz. Tek sorunu optimizasyon. Genişletmek için tıkla... İşlemcim 72 derecelere çıkmıştı rezil bir oyun sırf neon tema var
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Ağustos 2021 #49 Bu oyunun gamepad ile derdi ne?
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 13 Ağustos 2021 #50 Güzel ama duraklatma menüsü olmaması çok can sıkıcı benim açımdan.